1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

Finanţe şi bănci

Comisiile de buget dezbat, sâmbătă şi duminică, proiectul bugetului cu participarea ordonatorilor principali de credite

Comisiile de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului dezbat, sâmbătă şi duminică, în vederea finalizării unui raport, legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale de stat pe anul 2016 cu participarea ordonatorilor principali de credite, notează Agerpres.

11 dec, 2015 | Agerpres

Sâmbătă, senatorii şi deputaţii finanţişti încep activitatea la ora 9,00 iar primul buget dezbătut va fi cel al Administraţiei Prezidenţiale, urmat de cele ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Programul va continua, potrivit calendarului aprobat de Biroul permanent reunit, până la ora 22,30 cu o pauză de o oră între 13,00 şi 14,00.

Lucrările celor două comisii continuă duminică, tot de la ora 9,00, în această zi fiind dezbătute bugetele majorităţii ministerelor. Programul estimat este până la ora 19,00, fără pauză, iar de la ora 19,00 încep dezbaterile la bugetul asigurărilor de stat.

După ce se dau rapoarte pe bugetele fiecărui ordonator principal de credite, se face un raport general pentru întregul proiect al bugetului de stat.

Potrivit calendarului stabilit de Parlament, Comisiile de buget urmează să finalizeze raportul duminică, urmând ca luni Birourile permanente să se reunească într-o şedinţă pentru a convoca plenul reunit, unde se va da votul final pe buget.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO