1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

News

Comitetul Interministerial pe Fonduri Europene s-a reunit la Palatul Victoria

Comitetul Interministerial pe Fonduri Europene, coordonat de premierul Victor Ponta, a avut, marţi, o reuniune de lucru la Palatul Victoria, la întâlnire participând miniştrii cu responsabilităţi în gestionarea fondurilor europene şi şefii autorităţilor de management.

09 iul, 2013 | Agerpres

"În cadrul Comitetului Interministerial pe Fonduri Europene au fost discutate ultimele evoluţii înregistrate pe segmentul absorbţiei fondurilor europene. Un accent deosebit a fost pus pe stadiul îndeplinirii previziunilor anterioare privind sumele solicitate Comisiei Europene pentru a fi rambursate României prin intermediul fiecărui program operaţional", se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Fondurilor Europene.

De asemenea, au fost discutate şi pregătirile pe care le desfăşoară Romania pentru atragerea sumelor alocate de UE în exerciţiul financiar 2014-2020.

Pe 5 iulie rata de absorbţie a fondurilor europene a ajuns la aproape 20%, ca urmare a solicitării de noi rambursări de fonduri Comisiei Europene. Totodată, valoarea totală a sumelor solicitate Comisiei de către România a ajuns la aproximativ 3,7 miliarde de euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO