1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Imobiliare

Commons deschide, luna viioare, un spaţiu coworking de 1.200 mp în Victoria Business Park

Commons deschide în luna octombrie al treilea spațiu de coworking din București cu o suprafață de 1.200 mp, tranzacție anunțată de Economica din luna mai. Aflat în zona Băneasa, în clădirea Victoria Business Park, care aparține Immofinanz, cel de-al treilea spațiu de coworking al Commons din Capitală întărește poziția companiei pe piața de spații de birouri din București.

18 sep, 2019 | | ECONOMICA.net

Spațiul poate acomoda până la 200 noi membri, în zona dedicată birourilor de tip hot desk și birouri private. Odată cu lansarea Commons Băneasa, suprafața totală de birouri operate de Commons în București va depăși 4.000 de metri pătrați.

Asemănător celorlalte spații pe care Commons le gestionează în capitală, prețul unui birou începe de la 190 de euro/persoană și poate ajunge până la 300 de euro/persoană. Commons Băneasa se află la 3 minute de Băneasa Shopping Mall, 20 de minute de centrul orașului având inclus transport zilnic gratuit cu shuttle bus de la stația de metrou Piața Charles de Gaulle.

 „Ne bucurăm de creșterea frumoasă pe care am avut-o în București și suntem mândri să găzduim unele dintre cele mai inovatoare și creative companii și startup-uri din România. Suntem dedicați ca și în continuare să oferim un mediu de lucru în care companiile să înflorească și avem ca obiectiv să creștem comunitatea la peste 500 de membri pana la începutul anului viitor’’, a spus David Canta, co-fondator Commons.

Celelalte două spații operate de Commons au câștigat deja popularitate în rândul companiilor mici și mijlocii din București, găzduind în prezent peste 250 de membri. Printre clienții rețelei se numără companii precum: Flixbus, Glami, VICE, Avison Young, Plannable, Typing DNA, Lummetry, Founders Factory dar si organizații non-profit precum Camera de Comerț Româno-Britanică.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO