1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Imobiliare

Commons Lounge va deschide încă un spațiu de co-working de 1.200 mp într-o clădire de birouri din Băneasa

Antreprenorul David Canta, fost broker la CBRE, co-fondator al consutantului Momentum Consulting și ulterior managing director al biroului consultantului imobiliar canadian Avison Young, a deschis platforma de co-working Commons Lounge la sfârșitul anului 2017, și, în prezent, se pregătește să deschidă al treilea spațiu în Băneasa.

17 mai, 2019 | | ECONOMICA.net

Noul amplasament dintr-o clădire de birouri de 21.000 mp din Băneasa va avea 1.200, iar suprafața totală de birouri manageriată de Commons Lounge va ajunge la circa 4.000 mp.

Compania, care livrează spații flexibile de lucru, mai deține două spații, unul în Piața Unirii, iar celălalt în Piața Romană.

Potrivit lui David Canta, Commons Lounge vrea să deschidă alte spații în București, cât și în restul orașelor importante ale țării.

Un aspect interesant e faptul că cei de la Commons Lounge au deschis un spațiu de co-working în Casablanca, în Maroc.

„Africa reprezintă o oportunitate mare pentru cele mai multe modele de business deja consacrate în economiile mature, iar pentru noi, Marocul este un punct de reper al unei viitoare expansiuni pe continentul african. Motivul pentru care am ales Casablanca a fost ecosistemul dinamic creat în jurul start-up-urilor și al freelancerilor. Într-o permanență dezvoltare, acesta determină o creștere a nevoii serviciilor complete de birouri”, spune David Canta.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO