1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

Turism

Compania aeriană Ryanair oferă reduceri de 50% pentru peste 750.000 de locuri

Operatorul aerian Ryanair a anunțat marți prin intermediul unui comunicat că a lansat o ofertă prin care vinde bilete reduse cu 50% pentru peste 750.000 de locuri în cursele pe care le are programate în lunile septembrie și octombrie. Această promoție este valabilă pentru 240 de destinații pentru care firma irlandeză organizează zborusi în această toamnă.

08 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Promoția este valabilă două zile, până la sfârșitul zilei de miercuri (9 septembrie 2020), clienții putând achiziționa biletele de pe site-ul oficial al companiei ryanair.com.

“Noi am lansat o nouă promoție care este greu de refuzat, reduceri de 50% pentru 750.000 de locuri pentru toate zborurile noastre din lunile septembrie și octombrie. Clienții pot să-și facă rezervări pentru această ofertă de 50% din prețul inițial al biletelor pentru vacanțe și city-break-uri pentru destinații din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Pentru a putea prinde această oportunitate, clienții trebuie să între rapid pe site-ul Ryanair.com și să-și facă rezervări până la sfârșitul zilei de 9 septembrie", a declarat Alejandra Ruiz, oficial din cadrul Ryanair.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO