1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Turism

Compania aeriană Ryanair va relua la începutul lui septembrie zborurile pe ruta București - Timișoara

Ryanair a anunțat joi prin intermediul unui comunicat că va relansa începând din data de 4 septembrie cursele dintre București și Timișoara, acestea urmând să aibă loc de trei ori pe săptămână.

30 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Clienții companiei își pot rezerva biletele către Timișoara la tarife foarte scăzute, Ryanair lansând o promoție prin care călătorii pot să cumpere bilete doar dus la valoare a de 15,99 de euro. Această promoție este valabilă până la sfârșitul zilei de sâmbătă (2 august) și doar pentru biletele achiziționate de pe site-ul companiei.

“Ryanair este încântată să anunțe relansarea din 4 septembrie a rutei care unește Bucureștiul cu Timișoara, care va fi operată de trei zboruri săptămânale în cadrul programului nostru de vara pentru anul 2020. (...) Pentru a celebra redeschiderea acestei noi rute, am lansat promoția pentru un drum doar dus care să coste 15,99 de euro. Pentru că biletele la acest preț se cumpără rapid, clienții ar trebui să între azi pe site-ul Ryanair și să le rezerve", a declarat Olga Pawlonka, oficial din cadrul companiei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO