1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Compania elvețiană WISeKey deschide un centru de excelență în domeniul blockchain la București

WISeKey International Holding, lider în domeniul securității informatice, IoT și Blockchain, a anunțat că va extinde operațiunile WISeCoin în România prin crearea unui Nod WISeCoin și a unui centru de excelență Blockchain la București.

25 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Obiectivul general de a crea o piață pe care să se poată baza cu lideri credibili în țară pentru a maximiza veniturile pe termen scurt, creând totodată oportunități semnificative de piață în sectoare precum: retail, tranzacții financiare, automobile, orașe inteligente, produse de consum, asistență medicală, cartele inteligente, industriale, transport și infrastructură IT.

Nodul WISeCoin România va fi conectat la alte noduri WISeCoin conectate la o rețea de Centre de Excelență Blockchain din India, Canada, Elveția, China, Argentina, Malaezia, Mauritius și Rwanda. Toate aceste centre vor fi interconectate prin intermediul a trei hub-uri: Geneva, Toronto și Beijing.

Centrul de Excelență Blockchain va sprijini start-up-urile locale din domeniul blockchain și companiile de cercetare în promovarea tehnologiilor pe plan internațional, în facilitarea adaptării rapide şi în promovarea unei colaborări mai strânse între sectoarele publice, private și academice pentru a se asigura că cele mai recente standarde tehnologice sunt puse la dispoziție într-o manieră sigură și sigură.

Centrul de Excelență Blockchain din București va coordona împreună cu alte centre și ecosisteme blockchain din întreaga lume, pentru ca toţi partenerii să beneficieze pe deplin de experiențele și resursele comune. Fiecare centru de excelență al Blockchain stabilit de WISeKey este așteptat să dezvolte o expertiză specială care poate fi împărtășită între toate centrele. De exemplu, Centrul de excelență Blockchain din Buenos Aires va fi liderul dezvoltării anumitor platforme și aplicații pentru combaterea contrafacerii, a comerțului ilegal și a corupției, în timp ce Centrul de excelență Geneva Blockchain se va concentra pe Fintech, în special pe aplicațiile bancare private digitale și comercializarea mărfurilor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO