Compania Genesis Property înființează propria echipă de pompieri în Novo Park

Genesis Property, cel mai mare proprietar privat de spații de birouri din România, își înființează propria echipă de pompieri în Novo Park, această fiind formată din 10 angajați profesioniști, care au fost specializați în situații de urgență și protecție civilă, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - lun, 13 iul. 2020, 13:20
Compania Genesis Property înființează propria echipă de pompieri în Novo Park

“Așa cum oamenii caută să își întărească rezistența la situații extreme pentru a avea o viață sănătoasă, așa și spațiile în care aceștia lucrează au nevoie de măsuri care să asigure reziliență mediului productiv. Genesis Property are convingerea că, în epoca post-Covid-19, parcurile de birouri au nevoie de inovație, creativitate și măsuri complete care să prioritizeze siguranța angajaților. Această inițiativă face parte dintr-o serie de acțiuni care au că obiectiv principal creșterea imunității clădirilor la factori de stres și situații adverse, acțiuni pe care le vom implementa în perioada următoare în ambele parcuri – Novo Park și West Gate Business District”, a declarat Roxana Albu, CEO Genesis Facility Management, compania care gestionează cele două parcuri de birouri.

Nouă echipă de pompieri este autorizată ISU.

„Constituirea propriei echipe de pompieri în Novo Park crește nivelul de siguranță în cadrul celor șapte clădiri din parc. Echipa este responsabilă atât cu prevenirea, cât și cu intervenția rapidă în cazul situațiilor de urgență”, a precizat Victor Crețu, Facility Manager, Novo Park.
 
Pompierii Novo Park vor avea echipamente complete de intervenție, aparate de respirat cu aer comprimat, accesorii pentru trecerea apei (furtunuri, hidranți portativi) și accesorii pentru deblocare.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din București, dezvoltat de compania Geneisis Property în zona de birouri Pipera, și găzduiește aproape 10.000 de angajați. Complexul este format din șapte clădiri cu o suprafață utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A. În prezent, chiriașii parcului includ companii internaționale de top precum HP, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Garanti BBVA.

Despre Genesis Property

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deține peste 150.000 mp de spații de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate Business District, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele.

Te-ar mai putea interesa și
Polonia spune că o decizie pentru livrarea de avioane de luptă Ucrainei trebuie luată doar de NATO în ansamblul său
Polonia spune că o decizie pentru livrarea de avioane de luptă Ucrainei trebuie luată doar de NATO în ansamblul său
Orice decizie de livrare de avioane de luptă Ucrainei trebuie luată de NATO în ansamblul său, iar Polonia nu va fi prima care să furnizeze astfel de aparate, a declarat joi şeful guvernului......
Pizza s-a scumpit cu 15,9% anul trecut în România. Cum au evoluat preţurile în UE
Pizza s-a scumpit cu 15,9% anul trecut în România. Cum au evoluat preţurile în UE
O pizza cumpărată în magazinele din Uniunea Europeană a costat mai mult, în medie, cu 15,9% în luna decembrie 2022 ...
Ungaria şi Croaţia vor să extindă capacitatea oleoductului Adriatic
Ungaria şi Croaţia vor să extindă capacitatea oleoductului Adriatic
Ungaria intenţionează să coopereze cu Croaţia pentru a creşte capacitatea oleoductului Adriatic care duce ţiţei non-rusesc ...
DNA: Directorul general adjunct al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF – urmărit penal
DNA: Directorul general adjunct al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF – urmărit ...
Cătălin Adrian Cojocaru, director general adjunct al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC) ...