Compania HMD Global a prezentat noul dispozitiv Nokia 1.4, care va ajunge pe piața din România în luna martie

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, a prezentat miercuri (03 februeire) cel mai nou smartphone din portofoliu: Nokia 1.4. Acest model are ecranul de 6,51 inchi, cu aproape un inch mai mare decât al predecesorului său și cel mai mare ecran din gama Nokia seria 1. Nokia 1.4 respectă cele mai moderne standarde de design și construcție.
Economica.net - mie, 03 feb. 2021, 14:01
Compania HMD Global a prezentat noul dispozitiv Nokia 1.4, care va ajunge pe piața din România în luna martie

„În calitate de tată a doi copii, înțeleg în mod direct provocările cu care se confruntă multe familii din pricina faptului că multe activități sunt desfășurate acum de acasă. Având în vedere că aceste nevoi evoluează permanent, ne-am dorit să furnizăm o experiență sigură și plăcută, de pe urma căreia să beneficieze cu adevărat toți membrii familiei, fără a adăuga alte presiuni financiare. Fie că este vorba de activitatea pe email, plata facturilor sau accesul copiilor la activități extracurriculare, designerii noștri au plecat de la premisa că milioane de familii din întreaga lume petrec mai mult timp acasă. Am mărit dimensiunea ecranului pe care îl are Nokia 1.4 la capacitatea maximă, astfel încât membrii familiilor să poată rămâne conectați și productivi. Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența la nivel fotografic – pe lângă îmbunătățirile deja aduse prin Google AI incorporat în aplicația Camera Go, am adăugat și o cameră macro pentru a captura prim-planuri epice acasă sau în aer liber. Toate acestea sunt furnizate de Qualcomm, un lider consacrat al industriei, și reunite într-un dispozitiv rezistent la impact, cu o autonomie a bateriei timp de două zile”, a spus Juho Sarvikas, Chief Product Officer și Vicepreședinte America de Nord, HMD Global.

Noul ecran HD+ cu dimensiuni extinse oferă aplicații pentru apeluri video, ajutând familiile să rămână conectate în contextul actual și etalează capacitățile camerei Nokia 1.4.

Configurația camerei duble și aplicația Camera Go de la Google permit realizarea de fotografii la o calitate ridicată în orice moment, chiar și în condiții de iluminare slabă. Surprindeți momente frumoase în familie cu modul Portret, care vă permite să realizați fotografii cu aspect profesional, cu efect de estompare a zonei nefocalizate. Utilizați modul Nocturn pentru a surprinde fotografii bogate în culori și clare, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, fără a fi nevoie de utilizarea blițului. Alertele cu privire la spațiul de stocare vor elimina orice grijă în această privință, astfel încât sesiunea foto să poată continua.

Obiectivul macro încorporat al terminalului asigură distracția întregii familii pe măsură ce copiii experimentează fotografiile de tip close-up cu melci, insecte și flori în natură, și este de mare ajutor în vizualizarea textelor de mici dimensiuni ale celei mai recente facturi.

Terminalele Nokia au o reputație foarte bună pentru robustețe și durabilitate, iar Nokia 1.4 nu face excepție. Nokia 1.4 este un terminal accesibil, ce poate fi pus la dispoziția copiilor fără griji cu privire la starea în care va fi returnat. Din perspectiva designului, terminalul este conceput pentru a se afla în siguranță în orice mână și dispune de un chipset Qualcomm și un senzor de amprentă.

Noul Nokia 1.4 este pregătit pentru AndroidTM 11 (ediția Go) și nu numai. Oferă o modalitate mai rapidă și mai sigură de a face lucrurile cu promisiunea unică Android și cel puțin trei ani de actualizări de securitate, astfel încât utilizatorii pot fi siguri că telefonul va rezista testului timpului atât la interior, cât și la exterior.

Controlul parental incorporat permite utilizatorilor să gestioneze conținutul descărcat din magazinul Google Play și le va oferi adulților siguranță pentru a le permite copiilor să asculte, să învețe sau să se joace după bunul plac.

În plus, durata de viață a bateriei nu reprezintă un motiv de îngrijorare. Nokia 1.4 va fi un motiv de distracție pentru utilizatori și în același timp îi va ține conectați datorită bateriei îmbunătățite, cu autonomie de două zile. Așadar, indiferent că este vorba de apeluri video lungi, streaming sau jocuri video, autonomia este mai mult decât suficientă pentru a menține întreaga familie ocupată.

Prețul accesibil este unul atrăgător pentru acei utilizatori aflați în căutare de tehnologie de ultimă generație la jumătate din costul coșului săptămânal de produse alimentare al unei familii obișnuite.

Nokia 1.4 va fi disponibil în România începând cu jumătatea lunii martie, în culoarea Charcoal, la prețul recomandat de 499 de lei.

Despre HMD Global

HMD Global Oy, cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Dedicată inovației și calității, compania HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane și tablete. 

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Qualcomm și Snapdragom sunt mărci înregistrate ale Qualcomm Incorporated, înregistrat în Statele Unite ale Americii și alte țări. Google, Android și Family Link sunt mărci înregistrate ale Google LLC.

 

Te-ar mai putea interesa și
Euro va continua să crească, gaura de la buget se adâncește. Analiștii CFA România estimează o creştere economică de doar 2,3% pentru acest an
Euro va continua să crească, gaura de la buget se adâncește. Analiștii CFA România estimează o creştere economică ...
Analiştii CFA România estimează o creştere economică de 2,3% pentru acest an, în scădere faţă de anticipaţiile anterioare, potrivit unui comunicat al organizaţiei. ...
Dacă Rusia învinge Ucraina, „Slovacia este următoarea” – premierul slovac
Dacă Rusia învinge Ucraina, „Slovacia este următoarea” – premierul slovac
Premierul slovac Eduard Heger a declarat miercuri, în cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, că Ucraina ''trebuie ...
Faer, APERO:  67% dintre români au un cont într-o bancă şi pot să facă plăţi, dar nu o fac
Faer, APERO:  67% dintre români au un cont într-o bancă şi pot să facă plăţi, dar nu o fac
Două treimi (67%) dintre români au un cont într-o bancă şi pot să facă plăţi, dar nu o fac, a declarat, miercuri, ...
Variola maimuţei: Peste 200 de cazuri confirmate în lume – ECDC
Variola maimuţei: Peste 200 de cazuri confirmate în lume – ECDC
Numărul de cazuri confirmate de variola maimuţei la nivel mondial a ajuns miercuri la 219 în afara ţărilor în care ...