1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Compania Municipală imobiliară Bucureşti dezvoltă un proiect de locuinţe sociale cu 600 de apartamente în Prelungirea Ghencea

Trustul de Clădiri Metropolitane București construiește pentru Compania Municipală Imobiliară București un imobil S+P+11E, situat în B-dul Prelungirea Ghencea nr. 322-326. Acest imobil reprezintă prima etapă de implementare a unui proiect de circa 600 locuințe. 

23 aug, 2019 | ECONOMICA.net

În acest moment au fost deja demarate lucrările, în bază unei autorizații de construcție, emisă de Primăria Sector 6, iar terenul pe care urmează să fie ridicat proiectul imobiliar aparține Companiei Municipale Imobiliară București și a fost achiziționat în urmă unei licitații publice, finalizată la sfârșitul lunii mai și are o suprafață de 3.532 mp.

Apartamentele vor avea destinația de locuințe sociale, scopul derulării proiectului fiind acela a găsi soluții eficiente la o problemă majoră: criză de locuințe din București, valoarea estimată a investiției pentru acest bloc de locuințe este de 32,3 milioane de lei fără TVA, iar durată de execuție a lucrărilor este de 13 luni.

Construcția va fi împărțită în două tronsoane structurale având același regim de înălțime.

Subsolul extins în suprafața de 2.371,45 mp va conține funcțiunea de parcaj, spații tehnice și două adăposturi de apărare civilă, respectiv 12 nivele supraterane ce găzduiesc funcțiunea de locuire cu un total de 114 apartamente și funcțiuni comerciale la parter.

Totalul locurilor de parcare asigurate prin proiect este de 156: 92 parcări la subsol și 64 parcări exterioare accesibile prin aleea carosabila de incintă poziționată pe latura estică a terenului.

E prevăzută, de asemenea, amenajarea de spații verzi în suprafața totală de 1.294 mp (36,63% din suprafața terenului).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO