1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

News

Compania Ryanair îşi va relua cursele de pe Aeroportul Oradea începând din decembrie 2020

Ryanair a anunţat marţi că va relua zborurile cu plecare de pe Aeroportul Oradea începând din decembrie 2020, cu destinaţia Stansted (Londra), Milano Bergamo, Bolognia, Weeze (Dusseldorf). Pentru fiecare dintre aceste trasee vor fi programate câte două curse săptămânale, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

29 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Aceste zboruri fac parte din oferta de Ryanair pentru iarna lui 2020 şi vara lui 2021.

Clienţii din România vor putea să-şi facă rezervări pentru cursele programate până în octombrie 2021, beneficiind de cele mai mici tarife şi de condiţiile de siguranţă impuse de Ryanair pentru protecţia călătorilor şi a echipajului.

Este al patrulea aeroport din România de pe care Ryanair îşi reia operaţiunile, demers care va uni Oradea cu unele dintre cele mai importante huburi aeriene din Europa. Cu ocazia lansării programului pentru iarna 2020 şi vara 2021 pentru cursele cu plecare din Oradea, Ryanair oferă o promoţie pntru achiziţia de bilete, începând de la 14,99 de euro pentru călătoriile programate până în ianuarie 2021. Această ofertă este valabilă până la sfârşitul zilei de joi (1 octombrie), doar pentru biletele achiziţionate de pe site-ul Ryanair.com.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO