Compania SAP, desemnată cel mai valoros brand din Europa

Compania SAP SE, lider mondial pe piaţă de soluţii software de business şi tehnologie, cu o valoare de piaţă de peste 33 miliarde de euro, s-a clasat pe primul loc în topul celor mai valoroase 10 brand-uri din Europa Continentală, respectiv pe locul 24 în topul celor mai valoroase 100 de brand-uri globale, în 2015, au anunţat, joi, reprezentanţi ai multinaţionalei.
Economica.net - joi, 04 iun. 2015, 10:22
Compania SAP, desemnată cel mai valoros brand din Europa

SAP a înregistrat o creştere cu aproape 300% a valorii de brand în perioada 2006 – 2015, plasându-se astfel în topul companiilor cu cele mai mari creşteri în ultimii 10 ani, potrivit clasamentului BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands, realizat de agenţia de cercetare Millward Brown.

SAP ocupă cea mai mare poziţie dintre brandurile cu sediul în Europa continentală (înaintea Deutsche Telecom, BMW şi Louis Vuitton), valoarea brand-ului crescând cu 5% faţă de anul trecut până la 33,9 miliarde de euro. În topul celor mai valoroase 100 de brand-uri globale, SAP ocupă poziţia 24, aflându-se înaintea unor nume precum American Express, Oracle sau Twitter.

În ceea ce priveşte categoria ‘Tehnologie’, SAP se situează pe locul 8 între primele 20 de companii la nivel mondial, depăşind brand-uri precum LinkedIn, Adobe şi Intel. În comparaţie, Oracle s-a clasat anul acesta pe locul 10, cu o valoare a brand-ului de 19,2 miliarde de dolari şi o creştere de 4% faţă de anul anterior.

‘Suntem mândri că eforturile noastre de a furniza cele mai inovatoare soluţii şi servicii şi de a educa pieţele în care activăm în vederea adoptării celor mai noi tehnologii, precum cloud-ul, au condus încă o dată la poziţionarea SAP în topul celor mai valoroase brand-uri, atât în Europa, cât şi în lume’, arată Valentin Tomşa, Director General SAP România, într-un comunicat remis AGERPRES.

În cadrul raportului BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands sunt recunoscute şi progresele SAP în ceea ce priveşte tranziţia către cloud, dar şi performanţele înregistrate de suită SAP S/4HANA, lansată anul acesta.

SAP este cotată la NYSE, cu indicativul SAP. SAP ajută peste 291.000 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea de miercurea viitoare, a declarat ministrul Economiei, Marton Nagy, într-o......
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...