1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

Finanţe şi bănci

Compania UniCredit Consumer Financing oferă discounturi la dobânzi pentru contractele încheiate cu semnătură electronică

UniCredit Consumer Financing încurajează clienţii să folosească semnătura electronică calificată în relaţie cu compania, oferind clienţilor un discount de dobândă de 2 puncte procentuale pentru orice credit semnat cu semnătură electronică, potrivit unui comunicat al companiei, informează Agerpres.

03 iul, 2020 | Agerpres

Conform sursei citate, semnătura electronică calificată are aceeaşi valoare juridică cu semnătura olografă (scrisă de mână) şi poate fi folosită în relaţia cu UniCredit Consumer Financing după obţinerea, în mod gratuit, a unui certificat electronic calificat emis de TRANS SPED SRL, prestator de servicii de încredere calificat.

Concret, clienţii (solicitantul şi codebitorul, după caz) care aplică pentru un produs de creditare din oferta UniCredit Consumer Financing IFN (Credit de Realizări Personale sau Credit Verde) în perioada 1 iulie - 31 iulie 2020, pot beneficia de un discount de 2 puncte procentuale faţă de dobânda standard aferentă produsului respectiv, dacă semnează documentaţia de creditare folosind semnătura electronică calificată, în prezenţa reprezentantului UniCredit.

Mai mult, în cazul produsului Credit de Realizări Personale, reducerea de dobândă se poate cumula cu o serie de alte reduceri existente - ca de exemplu în condiţiile în care clientul virează salariul într-un cont curent deschis la UniCredit Bank, acesta beneficiază de o reducere suplimentară de 2 puncte procentuale faţă de dobânda standard. Pentru a semna documentaţia de credit cu semnătura electronică calificată, clientul trebuie să deţină un număr de telefon mobil, o adresă validă de e-mail şi să fie de acord cu acest proces de semnare electronică.

"Strategia noastră de digitalizare a activităţii este clară şi asumată, şi am făcut paşi importanţi în această direcţie - oferind, în mod gratuit, încă de acum doi ani, clienţilor noştri posibilitatea de a semna electronic documentaţia de creditare. Vrem să încurajăm utilizarea acestei soluţii, pentru că ea aduce clare beneficii de timp şi comoditate, şi, în acest context, răsplătim acum printr-un discount de dobândă la toate produsele din oferta noastră utilizarea semnăturii electronice calificate în semnarea documentaţiei de creditare", a declarat Eugenia Bolboros, membru Directorat UniCredit Consumer Financing.

Această nouă campanie se integrează în strategia de digitalizare a UniCredit Consumer Financing, în contextul căreia compania şi-a propus să încurajeze clienţii să realizeze, într-o măsură cât mai mare, operaţiuni fără suport pe hârtie, implementând încă din martie 2018 un flux care permite semnarea electronică a documentaţiei de creditare.

Cu titlu de exemplu, compania menţionează că pentru un Credit de Realizări Personale/Credit Verde oferit de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. (UCFIN) (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) prin UniCredit Bank SA (intermediar de credit cu titlu auxiliar exclusiv al creditelor oferite de UCFIN), în valoare de 100.000 de lei, pe o perioadă de 60 de luni, fără virare de venituri către un cont deschis la UniCredit Bank: rata dobânzii anuală fixă este de 9,99%/7,49% fiind redusă cu 2pp faţă de dobânda standard de 11,99%/9,49%, comisionul de analiză dosar de 250 de lei (perceput doar în cazul acordării creditului), comisionul lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare este 2.339,22 lei/2.201,75 lei (pentru rate egale, rata incluzând şi costul asigurării de viaţă), valoarea totală plătibilă este de 140.353,46 lei/132,105 lei, iar DAE este 10,84%/8,02%.

Oferta de dobândă din exemplu presupune semnarea documentaţiei de credit cu semnătură electronică calificată şi ataşarea unei asigurări de viaţă cu primă unică finanţată de 0,15% din suma împrumutată înmulţită cu perioada de creditare, emisă de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UCFIN, în calitate de agent de asigurare auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078.

Produsul de asigurare de viaţă este opţional, clientul putând aplica pentru un produs de credit fără achiziţionarea unei asigurări de viaţă, în condiţii de costuri diferite.

Totodată, pentru acordarea Creditului de Realizări Personale fără ipotecă/Creditul Verde fără ipotecă clientul încheie un contract de cont curent cu UniCredit Bank, în cazul în care nu deţine unul deja, costurile acestuia fiind percepute separat de către bancă, în funcţie de produsul ales, şi nefiind incluse în DAE calculat anterior.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO