Companiile au la indemana instrumente pentru angajati mai productivi

Studiile si cercetarile din domeniul resurselor umane arata ca printre mijloacele cele mai eficiente de crestere a motivarii salariatilor se numara beneficiile extra salariale. Conform unei cercetari recente, efectuate de  Up Romania, angajatii romani plaseaza beneficiile salariale printre componentele cheie ale satisfactiei la locul de munca. 79% dintre salariatii romani spun ca isi doresc sa beneficieze de tichete de masa, acestea situandu-se in topul preferintelor romanilor la capitolul beneficii, alaturi de asigurarile de sanatate, primele de vacanta si tichetele cadou.
Economica.net - lun, 27 iun. 2016, 08:47
Companiile au la indemana instrumente pentru angajati mai productivi

Tichetele de masa sunt, prin urmare, un bun instrument de management pentru cresterea motivarii, performantei si stimularii angajatilor. Sistemul de achizitionare si implementare a tichetelor este extrem de simplu, iar echipa Up Romania are cele mai eficiente servicii.

De ce vor angajatii tichete de masa? In primul rand, pentru ca acestea contribuie la cresterea puterii de cumparare a produselor alimentare. Prin accesul la o retea considerabila de magazine, folosirea tichetelor de masa este facila si la indemana. In al doilea rand, pentru ca tichetele de masa reprezinta garantia unui pranz sanatos, luat la timp. Salariatii isi pot folosi tichetele de masa la restaurante sau isi pot comanda in baza acestora pranzul la diferite companii de catering. In mod obisnuit, posibilitatea de a lua pranzul impreuna cu colegii sporeste spiritul de echipa si atasament, ceea ce inseamna un colectiv mai unit si mai eficient.

Pentru angajatori, folosirea tichetelor de masa este la fel de benefica. In primul rand, statul sprijina o astfel de masura prin deduceri fiscale considerabile, o companie putand economisi pana la aproximativ 40% prin faptul ca tichetele de masa au 0% contributii sociale si patronale. Astfel, un angajator are costuri mult mai mici cu venitul brut la acelasi venit net acordat. Utilizarea tichetelor de masa ca beneficiu extra salarial poate constitui astfel o optiune financiara, dar si umana de recompensare, recunoastere si stimulare a angajatilor care, in mod cert, se va reflecta si in performanta si implicarea acestora.

Up Romania face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii. Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

Alaturi de avantajele fiscale oferite, tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimuleaza si fidelizeaza angajatii, cresc puterea de cumparare pentru 700.000 de beneficiari. Prin produsele sale, dar si prin intelegerea profund umana a nevoilor consumatorilor, Up Romania se dedica misiunii sale de a simplifica viata tuturor celor cu care intra in contact, de-a lungul intregului lant furnizor-client-beneficiar-afiliat.

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...