1EUR = 4.7550 RON | Bucureşti 22 º

Finanţe şi bănci

Condiţii noi pentru creditele ipotecare la CEC Bank. Dobândă, în funcţie de avans şi opţiunea pentru card de credit

CEC Bank anunţă noi condiţii de dobândă pentru creditele ipotecare, oferta fiind diferenţiată în funcţie de accesarea unui card de credit ataşat împrumutului şi de avansul suportat de client, reiese dintr-un comunicat al băncii.

19 ian, 2017 | Agerpres

'CEC Bank reduce dobânzile aferente creditelor ipotecare în lei pentru achiziţia sau construirea de locuinţe în Bucureşti, judeţul Ilfov, oraşele reşedinţe de judeţ, precum şi în alte localităţi din România. Lista completă a oraşelor eligibile este disponibilă pe site-ul de internet al băncii', se menţionează în comunicatul citat.

Astfel, pentru creditele ipotecare destinate achiziţionării/construirii imobilelor situate în aceste localităţi, clienţii băncii beneficiază de o dobândă compusă din Robor la 6 luni plus 2,4% pe an (în cazul în care creditul se achiziţionează la pachet cu credit prin card), respectiv Robor la 6 luni plus 2,5% (fără achiziţionarea împreună cu credit prin card).

'Pentru avans egal sau mai mare de 30%, nivelul dobânzii va fi Robor la 6 luni 2,15% pe an (în cazul în care creditul se achiziţionează la pachet cu credit prin card), respectiv Robor la 6 luni plus 2,25% pe an (fără achiziţionarea împreună cu credit prin card). Avansul minim este de 15% iar perioada de creditare este de maximum 35 ani', se subliniază în comunicat.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO