Conexiunea dintre o orchestră şi o companie, ilustrată la a doua ediţie a Galei Leadership Concert

Cea de-a doua ediţie a Galei Leadership Concert, concept lansat în premieră în România în primăvara anului trecut, se desfăşoară luni, la Ateneul Român, şi îşi propune să ilustreze conexiunea dintre o orchestră şi o companie, dezvăluind principii de coordonare, colaborare, înţelegere, spirit de echipă şi leadership.
Economica.net - lun, 26 mai 2014, 20:31
Conexiunea dintre o orchestră şi o companie, ilustrată la a doua ediţie a Galei Leadership Concert

Leadership Concert are şi o misiune socială, întrucât susţine programele care au ca scop direct îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru copii şi persoanele defavorizate, 10% din veniturile din vânzări urmând să fie donate pentru sprijinirea unor astfel de cauze.

Primul ‘regal’ de artă şi leadership a reunit peste 700 de reprezentanţi ai mediului de afaceri din România şi a venit în întâmpinarea nevoii companiilor de a avea echipe implicate şi aliniate strategic, capabile să depăşească provocările actuale din mediul de afaceri şi să obţină un succes răsunător în domeniul din care fac parte.

Anul acesta, conceptul este dus la un nou nivel prin organizarea unui eveniment ce va face o paralelă între principiile de leadership organizaţional în lumea afacerilor şi în viaţa socială, cu cele ale armoniei şi performanţei unei orchestre.

‘Paradigma muzicală asupra căreia se concentrează ‘Leadership Concert — The Orchestra Experience’ îşi propune să ilustreze conexiunea dintre o orchestră şi o companie, dezvăluind principii de coordonare, colaborare, înţelegere, spirit de echipă şi leadership. Participanţii vor fi invitaţi să observe în timp real modul în care acţiunile dirijorului influenţează acţiunile membrilor orchestrei şi, implicit, rezultatul final’, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

La fel ca la ediţia trecută, discursurile vor fi susţinute de lideri de top din afaceri, din mediul social şi artă, printre care Prinţesa Marina Sturdza, Florin Talpeş, directorul general al Bitdefender, şi Sergiu Oprescu, preşedintele executiv al Alpha Bank România, care vor împărtăşi auditoriului viziunea lor asupra elementelor definitorii în desăvârşirea unui adevărat lider şi factorii cheie în motivarea echipelor în vederea atingerii unor performanţe de excepţie. Fiecare moment va fi acompaniat de un moment artistic, care va exemplifica trăsătura de leadership reflectată în discurs.

Pe lângă prezenţa liderilor de top din România ce vor urca pe scena Ateneului, la eveniment participă şi un keynote speaker străin, Conor Neill, profesor de leadership în comunicare în cadrul IESE Business School, ce va avea o intervenţie structurată drept o simfonie a colaborării, conectând exerciţiile muzicale de principiile de business, precum: comunicare, strategie, business plan, alocarea de resurse şi delegarea de sarcini.

Leadership Concert este un eveniment marca Leadership Events organizat în parteneriat cu Business Mark şi oferit de Expense Reduction Analysts.

Leadership Events este o companie a cărei misiune este promovarea principiilor de leadership organizaţional, de dezvoltare personală şi profesională, precum şi promovarea valorilor autentice româneşti.

BusinessMark este o companie de organizare evenimente business ce îşi propune să ofere mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking.

Asigurând un mediu de expertiză în diverse domenii, precum: energie, agricultura, infrastructura, IT&C, retail, finance, tax & law, BusinessMark propune strategii eficiente de conectare a celor mai importanţi jucători de pe piaţă în cadrul întâlnirilor B2B organizate.

 

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...