1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

News

Consiliul ASF a aprobat modificarea regulamentului de funcţionare de la Sibex Sibiu

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, în şedinţa de miercuri, propunerile de modificare a regulamentului privind organizarea, funcţionarea şi tranzacţionarea în cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare administrat de Sibex Sibiu Stock Exchange, potrivit unui comunicat al ASF remis, miercuri, Agerpres.

16 sep, 2015 | Agerpres

Membrii Consiliului ASF au audiat şi Raportul privind evoluţia pieţei de capital locale în primul semestru al anului 2015. În cadrul şedinţei a fost aprobată, de asemenea, numirea unor persoane în poziţii de conducere sau poziţii cheie în structura unor societăţi de asigurare. Totodată, au fost aprobate modificări ale actelor constitutive în cazul unor societăţi de asigurare şi brokeri, ca urmare a majorării capitalului social.

Potrivit ASF, în aceeaşi şedinţă a fost aprobată solicitarea SSIF Broker de autorizare a modificării autorizaţiei de funcţionare, ca urmare a reducerii capitalului social. De asemenea, a fost aprobată şi solicitarea Credit Europe Bank România privind radierea din Registrul Public al ASF din calitatea de instituţie de credit care prestează servicii şi activităţi de investiţii, precum şi servicii conexe pe piaţa de capital.

Consiliul ASF a mai aprobat solicitarea de eliberare a Certificatelor de Înregistrare a Valorilor Mobiliare pentru produsele structurate emise de Erste Group Bank şi SSIF Broker Cluj Napoca.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO