1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Extern

Consiliul Federaţiei a ratificat Tratatul de includere a Crimeii în componenţa Rusia

Consiliul Federaţiei (camera superioară a parlamentului federal rus) a ratificat vineri Tratatul de includere a Crimeii în componenţa Rusiei şi crearea de noi subiecţi în cadrul Federaţiei Ruse, la o zi după ce documentul a fost ratificat de Duma de Stat (camera inferioară).

21 mar, 2014 | Agerpres

Putin: Rusia se va abţine de la instituirea de sancţiuni faţă de SUA, ca represalii, şi nu va introduce vize pentru ucraineni
     
Rusia se va abţine deocamdată de la instituirea de sancţiuni împotriva SUA ca represalii şi de la introducerea de vize pentru Ucraina, a declarat vineri preşedintele rus Vladimir Putin, la o reuniune a Consiliului Securităţii Rusiei, informează Ria Novosti şi Reuters.

UE şi Ucraina au semnat partea politică a Acordului de Asociere

Tot astăzi, componenta politică a Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană (UE) şi Ucraina a fost semnată, cu prilejul summitului liderilor europeni de la Bruxelles, marcând astfel susţinerea europeană faţă de noile autorităţi de la Kiev.

La ceremonie a fost prezent preşedintele României, Traian Băsescu.

Un acord de asociere între Uniunea Europeană şi Ucraina a fost parafat în martie 2012, împreună cu un acord de liber schimb cuprinzător (DCFTA).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO