1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

News

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat majorările de capital la companiile municipale

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat miercuri în şedinţă majorarea capitalului social cu 8 milioane de lei la Compania Municipală Publicitate şi Afişaj pentru panouri publicitare, cu 150 de milioane de lei Compania Municipală Parking pentru un teren şi parcări park&ride şi cu 190 de milioane de lei Compania Municipală Imobiliară, potrivit news.ro.

26 sep, 2018 | news.ro

Proiectele au fost aprobate prin voturile majorităţii PSD - ALDE. USR şi PNL au votat împotrivă.

Trei dintre companiile municipale vor avea, astfel, capitalul social majorat. Este vorba despre Compania Municipală Publicitate şi Afişaj SA, Compania Parking Bucureşti SA şi Compania Municipală Imobiliară Bucureşti SA.

Compania Municipală Publicitate şi Afişaj va primi în plus 8 milioane de lei, iar potrivit notei de fundamentare ataşate procesului verbal al şedinţei AGA a societăţii, banii sunt necesari pentru achiziţionarea a 100 de panouri tip black lit pentru promovarea serviciilor, evenimentelor şi activităţilor instituţiilor din subordinea Primăriei Capitalei, 20 de coloane publicitare care să fie montate în apropierea instituţiilor de artă pentru pezentarea şi informarea cetăţenilor despre evenimentele culturale din Bucureşti, 100 de panouri de afişaj pentru promovarea evenimentelor care să fie montate în punctele importante din Capitală, în cartiere etc., în încercarea de a evita lipirea pe stâlpi, pe faţadele clădirilor sau pe vitrine a afişelor de publicitate, 20 de suporţi publicitari pentru proiecte speciale (prisme cu trei sau patru feţe), precum şi pentru serviciile de proiectare, avizare şi autorizare a suporturilor publicitare.

Compania Municipală Publicitate şi Afişaj SA a avut, la înfiinţare, un capital social de 120.000 de lei, care a fost majorat ulterior până la 10,2 milioane de lei, potrivit news.ro

În acelaşi timp, capitalul social al Companiei Municipale Parking SA va fi majorat cu 150 de milioane de lei, având în final un capital social de 174 de milioane de lei.

Conform proiectului de hotărâre, banii ar fi necesari pentru achiziţionarea unor terenuri şi pentru construirea a patru parcări park&ride, fiecare cu aproximativ 500 de locuri, un loc de parcare fiind estimat la 56.400 de lei. Nu se precizează locaţia terenului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO