1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

News

Constantin: Bihorul este campionul fondurilor europene pentru dezvoltare rurală

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat joi, la Oradea, că judeţul Bihor este campionul fondurilor europene pentru dezvoltare rurală în perioada 2007-2014, fiind pe primul loc şi la numărul de tineri care au investit în agricultură.

22 mai, 2014 | ECONOMICA.net

'Bihorul este campionul fondurilor europene pe dezvoltare rurală. Tocmai am încheiat o perioadă de contractare 2007-2013, am deschis o altă perioadă 20014-2020. Era momentul pentru un bilanţ şi am constat că la Bihor aproape 300 de milioane de euro au venit în satul românesc, în agricultura românească, dar un alt lucru m-a bucurat şi mai tare: faptul că Bihorul este pe primul loc în privinţa tinerilor care au decis să investească în a agricultură - 837. Mă bucur şi vă felicit', a spus liderul conservatorilor, Daniel Constantin, la un miting electoral al alianţei PSD-UNPR-PC.

Acesta a subliniat că agricultura este un domeniu ce poate genera creştere economică şi locuri de muncă.

'Agricultura este domeniul care poate să genereze şi creştere economică, dar mai ales locuri de muncă. Sunt foarte bucuros că tinerii de aici, din Bihor, au decis să investească în agricultură considerând acest domeniu pentru viitorul familiilor lor', a mai spus Constantin.

Peste 1.000 de simpatizanţi a alianţei PSD-UNPR-PC au participat joi, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, la un miting electoral la care au fost prezenţi preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele executiv al social-democraţilor, Liviu Dragnea, Maria Grapini, Ioan Rus, lideri locali ai partidelor din alianţă.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO