Continental Hotels a investit aproape 7 milioane de euro în renovarea a patru hoteluri Ibis

Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, a anunțat rebranduirea a patru hoteluri din portofoliul companiei, care au activat pe piață sub brandul Ibis până în luna iulie 2020.
Andrada Ghira - mar, 08 iun. 2021, 14:16
Continental Hotels a investit aproape 7 milioane de euro în renovarea a patru hoteluri Ibis

Lucrările de renovare și reamenajare a celor patru hoteluri se vor întinde pe o durată totală de aproximativ opt luni. Investiția în renovare este de 6,85 de milioane de euro. Continental Hotels a decis anul trecut încetarea acordului de management cu Accor, proprietarul brandului Ibis, care era în vigoare de 20 de ani. 

„2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piața din România, am dorit, printre altele, să marcăm acest moment și prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei orașe importante din țară”, spune Radu Enache, CEO Continental Hotels.

Ce hoteluri au fost renovate

Continental Forum București, deschis pe 30 mai, este un hotel de patru stele, cu 161 de  camere, șapte săli de conferință și restaurant Continental Bistro. Hotelul este situat în centrul orașului, în apropierea Palatului Parlamentului.  

MyContinental București este situat în apropierea Gării de Nord și se va deschide în toamna acestui an. Hotelul are trei stele plus, 250 de camere, opt săli de conferință, restaurant MyBistro și cofetărie Tekaffe. 

Continental Forum Constanța, de patru stele, a fost deschis pe 19 mai. Unitatea de cazare are 154 de camere, restaurant Continental Bistro, trei săli de conferință și un salon de evenimente private.

MyContinental Sibiu se va deschide în luna iulie și va funcționa sub un standard de trei stele cu 195 de camere, șase săli de conferință și restaurant MyBistro, fiind situat în centrul orașului. 

12 hoteluri cu 1.860 de camere

Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, MyBistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1.860 de camere în 8+4 unități hoteliere.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...