1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Contractul pentru finalizarea construcţiei Variantei Ocolitoare Târgu Mureş, scos la licitaţie

Contractul pentru finalizarea construcţiei Variantei Ocolitoare Târgu Mureş, în valoare estimată de 47 milioane de euro, fără TVA, a fost scos la licitaţie, data limită pentru depunerea ofertelor fiind luna septembrie 2019, informează miercuri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit Agerpres

17 iul, 2019 | Agerpres

"A fost postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire licitaţie deschisă, având ca obiect 'Proiectare şi Execuţie Varianta de Ocolire Târgu Mureş - finalizare lucrări'. Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 47.000.000 euro fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este septembrie 2019", spune CNAIR.

Durata contractului este de 24 luni, din care 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuţie şi 60 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Pe Varianta de ocolire Târgu-Mureş, în lungime de 11,643 km, vor fi realizate opt poduri/pasaje/viaducte şi două intersecţii giratorii. Această Variantă Ocolitoare va asigura legătura între Sighişoara - Târgu Mureş - Reghin, pentru a reduce volumul traficului ce traversează municipiul Târgu-Mureş în direcţia sud - nord.

După finalizarea lucrărilor, accesul pe această variantă se va face din DN 13, pe relaţia Braşov - Sighişoara - Târgu Mureş, km 155 şi din DN 15, pe relaţia Reghin - Târgu Mureş - Turda, km 84.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO