cora deschide al doilea magazin de proximitate din lanțul „Urban”. Este primul din București

Retailerul cora, parte a grupului Louis Delhaize, a inaugurat astăzi al doilea magazin pe format mic din rețeaua sa. Operat sub brandul cora Urban, unitatea se află pe bd Ion Mihalache, fiind primul din capitală.
Alina Stanciu - joi, 17 iun. 2021, 13:03
cora deschide al doilea magazin de proximitate din lanțul

cora România, care operează în prezent 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, continuă expansiunea pe segmentul magazinelor de proximitate pe care a intrat în februarie anul acesta prin inaugurarea unei unități de 100 de mp în complexul rezidențial Avangarde City, din Militari Residence, din localitatea Roșu-Chiajna, județul Ilfov.

Retailerul a inaugurat astăzi, pe bd Ion Mihalache nr 40, un al doilea magazin cora Urban, potrivit informațiilor prezentate de Marilena Cîrsteanu, Head of Omnichannel Marketing, cora, în cadrul evenimentului reTAG, realizat de BusinessMark.

Noul magazin are tot 100 de mp și dublu rol- este practic atât un magazin de proximitate obișnuit din care se pot achiziționa aproximativ 1.000 de produse cât și un punct de ridicare a produselor comandate online, prin magazinul virtual cora.ro care oferă în jur de 40.000 de produse. De asemenea, cora Urban integrează și serviciul cora Express, prin care clienții primesc comenzile acasă în maximum 60 de minute de la plasarea lor, cu ajutorul partenerilor cora – Foodpanda și Glovo.

„Cu acest model încercăm să fim acolo unde ne așteaptă clienții sau acolo unde le este la îndemână sa facă cumpărături de completare. cora Urban este un supermarket de cartier unde se poate afce shopping de proximitate, dar acest model permite și acces la întregul hypermarket online’, a explicat Cîrsteanu.

„Ne ținem promisiunea de a dezvolta rețeaua cora Urban, gândită să ofere clienților acces rapid la peste 40.000 de produse prin magazinul online și la peste 3.000 de produse pe rafturile magazinului. cora Urban Mihalache are o poziție centrală, într-o zonă urbană densă, pentru a-i ajuta pe clienți să minimizeze timpul necesar cumpărăturilor și să maximizeze timpul dedicat familiei. O premieră a cora Urban Mihalache este aceea că testăm oferta și adaptăm produsele din magazin în funcție de cerere. De asemenea, dorim să funcționăm ca o piață de desfacere pentru alte afaceri aflate în proximitatea magazinului, prin încheierea de parteneriate cu diverși producători. Un astfel de exemplu poate fi o brutărie artizanală de la care să achiziționăm pâinea pe care o vom vinde apoi în magazin. Este o relație benefică pentru toată lumea”, a spus într-un comunicat Pascal Aigle, directorul de dezvoltare cora Romania și cel care a implementat  proiectul cora Urban.

Cum funcționează conceptul cora Urban

Pentru a primi produsele comandate pe www.cora.ro în noua unitate cora Urban, clienții trebuie să selecteze acest magazin ca punct de ridicare, iar comanda va fi regătită de retailer, urmând a fi disponibilă în cora Urban în maximum 12 ore. Comanda online poate fi completată cu diverse produse aflate pe rafturile magazinului fizic care este deschis între 07:00 – 21:00. Programul poate fi extins la cererea clienților.

Oferta magazinului include o gamă bio , legume, fructe, sortimentele ready to eat, produsele pentru îngrijirea copiilor, mâncarea pentru animalele de companie, băuturile, articolele pentru casă, produsele proaspete din laboratoarele de cofetărie și patiserie cora, carnea etc. De asemenea, în magazin vor fi disponibile o imprimantă și un terminal pentru plata facturilor.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezentă pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 10 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău și Ploieşti.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ciucă: România este interesată să termine necesarul de consum utilizând terminalul de gaze lichefiate egiptean
Ciucă: România este interesată să termine necesarul de consum utilizând terminalul de gaze lichefiate egiptean
România este interesată să completeze necesarul de consum utilizând terminalul de gaze naturale lichefiate (GNL) egiptean, până la momentul la care va putea valorifica gazele de mare adâncime......
Virgil Popescu: Nu există motive de îngrijorare. Vom depăşi cu bine şi embargoul asupra motorinei ruseşti
Virgil Popescu: Nu există motive de îngrijorare. Vom depăşi cu bine şi embargoul asupra motorinei ruseşti
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, consideră că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ...
Moody’s confirmă ratingul Bulgariei dar previzionează amânarea adoptării euro
Moody’s confirmă ratingul Bulgariei dar previzionează amânarea adoptării euro
Agenţia de evaluare financiară Moody's a confirmat la "Baa1" ratingul Bulgariei pe termen lung, în valută şi monedă ...
Record de producție de energie electrică al centralei de la Brazi a Petrom, anul trecut
Record de producție de energie electrică al centralei de la Brazi a Petrom, anul trecut
Centrala pe gaze în ciciu combinat de la Brazi, operată de Petrom, a înregistrat anul trecut o producție-record de energie ...