1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

Costea, Marian și Asociații obțin pentru Winmasters una din primele licențe pentru jocuri de noroc on-line din România

Casa de avocatură Costea, Marian și Asociatii (CMA) a acordat asistență și consultanță juridică companiei Winmasters, care a obținut licența pentru jocuri de noroc on-line din România, se arată într-un comunicat al CMA.

01 iul, 2015 | ECONOMICA.net

CMA a consiliat Winmasters în toate etapele procesului de licentiere, începând cu îndeplinirea condiţiilor și cerinţelor prealabile, continuând cu elaborarea și depunerea documentației aferente și terminând cu obţinerea deciziei prin care a fost acordat dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanţă. De asemenea, CMA a asistat compania și în relația cu Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, autoritatea care emite licențele pentru toate jocurile de noroc – tradiționale sau la distanță din România.

"Suntem mulțumiți că am reusit o adevărată premieră într-un domeniu în care până acum lucrurile nu erau foarte clare din punct de vedere legislativ. Reglementarea acestei zone a jocurilor de noroc constituie un succes nu numai pentru noi, pentru autoritățile române competente, ci și pentru operatorii care doreau să investească masiv în acest domeniu, dar erau reticienți din cauza lacunelor legislative constând, printre altele, și în adoptarea unui model concret de monitorizare și control al acestui tip de jocuri de noroc" spune Cristian Costea, avocat asociat și cel care a condus echipa de avocați CMA implicată în proiect.

Winmasters va oferi o adevărată arenă on-line dedicată pariurilor sportive, poker-ului, jocurilor de tip cazinou, precum şi altor jocuri online.

"În egală măsură, acest demers va permite, în sfârsit, pariorilor din România să joace on-line în deplină legalitate, iar statului român să beneficieze de pe urma unui plus semnificativ de venituri la bugetul de stat", mai adaugă Cristian Costea.

Costea, Marian și Asociatii CMA este o societate profesională nou inființată ce reunește avocați cu experiență semnificativă în toate ariile relevante ale dreptului. CMA acordă consultanță şi asistență juridică de business, implicându-se activ în proiectele și operațiunile curente ale clienților, identificând din timp potențiale riscuri de natura legală. Avocații CMA consideră că esența serviciilor de consultanță juridică este aceea de a fi parte integrantă în procesul decizional strategic, prin îmbinarea cunostințelor şi expertizei din sfera juridică cu înțelegerea în profunzime a dezideratelor şi obiectivelor urmărite de clienți în afacerile derulate.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO