1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Ministrul Transporturilor modifică şi organigrama CFR Călători: Apar 14 funcţii noi de conducere

Un număr de 14 funcţii noi de conducere apar în organigrama pe care Ministerul Transporturilor o implementează la CFR Călători, potrivit unui document obţinut de ECONOMICA.NET.

17 mai, 2016 | ECONOMICA.net

În noua organigramă apar în plus 4 posturi de directori şi 2 de şefi de oficii, care sunt remuneraţi precum directorii de ramură.

De asemenea, apar în plus 8 posturi de şefi de serviciu, pentru care venitul net ajunge la 5.000 lei fiecare, conform surselor ECONOMICA.NET.

Noua organigramă a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al CFR Călători pe 5 mai si este valabilă din data de 15 mai.

Vezi aici noua organigramă, comparativ cu cea veche

Dan Costescu, ministrul Transporturilor, a modificat recent şi organigrama Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), prin reducerea a 68 de posturi de conducere.

Potrivit acestuia, structurile din CNADNR nu numai că erau încărcate cu funcţii de conducere "suplimentare şi inutile", ci aveau şi falşi specialişti care nu aveau precizate obiectivele.

Pe de altă parte, Grupul de Iniţiativă pentru "Restructurarea si Reprofesionalizarea CNADNR susţine că singurul obiectiv al restructurării CNADNR a fost "executarea în stil mafiot" a membrilor grupului care aveau funcţii de conducere în cadrul companiei.

Ei au adăugat că faţă de organigramele din 2011 şi 2012 care aveau 499 de posturi, cea din 2014 avea 557 de posturi, cea din 2015 avea 681 de posturi, pentru ca în prezent, prin actuala organigramă compania să ajungă la peste 750 de posturi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO