1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

News

COVID-19 reuşeşte ce n-au reuşit două războaie mondiale şi închide hotelul Athenee Palace Hilton în premieră la 106 ani de la deschidere

Athenee Palace Hilton, unul dintre cele mai importante hoteluri din Capitală, deținut de George Copos, îşi suspendă activitatea după 106 ani de la deschidere, potrivit unui anunţ al Ana Hotels. Măsura se va lua pe perioada stării de urgenţă, începând cu data de 23 martie. Este o premieră pentru istoria clădirii din centrul Capitalei când hotelul îşi închide activitatea, decizie care nu a fost luată nici măcar în timpul celor două Războaie Mondiale. 

20 mar, 2020 | ECONOMICA.net

„Este o decizie pe care o luăm cu inima strânsă, însă ne confruntăm cu o situaţie fără precedent pentru noi. În 1914, Athenee Palace a găzduit primii oaspeţi. De atunci, două războiaie mondiale, 39 de ani de comunism, o revoluţie a oamenilor liberi şi multe alte timpuri de cumpănă, tulburi, aspre sau pline de speranţă, ne-au scris istoria. De mai bine de un secol, uşile noastre nu s-au închis niciodată”, scriu reprezentanţii Ana Hotels. 

ANA Hotels, unul dintre cele mai mari companii hoteliere de pe plan local, controlată de omul de afaceri George Copos, a anunţat încă de ieri că suspendă activitatea hotelurilor Sportul, Ana şi Bradul din Poiana Braşov pe perioada stării de urgenţă.

„Hotel Europa şi ANA Aslan Health Spa, Eforie Nord amână deschiderea sezonului de vară. În funcţie de evoluţia stării ge­ne­rale, vom reveni pentru a vă co­munica noua dată stabilită”, spun oficialii companiei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO