1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

News

Cozi la vama Giurgiu-Ruse din cauza lucrărilor şi controalelor amănunţite. Care sunt rutele alternative recomandate de CNADNR

Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România SA comunică utilizatorilor drumurilor naționale și autostrăzilor din România că în această perioadă, la trecerile de frontieră spre Bulgaria, poliția de frontieră bulgară, efectuează, de ieri, 08.08 2015, controale amănunțite la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu generează mărirea timpilor de așteptare la frontieră.

09 aug, 2015 | ECONOMICA.net

La punctul de frontieră Giurgiu se efectuează lucrări ce constau în înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate și straturi asfaltice), în vederea asigurării confortului și siguranței traficului rutier pe această porțiune de drum.

Menționăm că odată cu demararea lucrărilor de reabilitare, se circulă pe o singură bandă ce este in permanență supravegheată de Anteprenor pentru asigurarea condițiilor de siguranță a circulației.

În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto, ca pentru trecerea în Republica Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:

- Calafat (rutier)

- Bechet (trecere cu bacul)

- Zimnicea (trecere cu bacul)

- Călărași (trecere cu bacul)

- Negru Vodă (rutier)

- Vama Veche (rutier)

Încă o dată facem apel la mass media, și mai ales la posturile de radio, care sunt atât de ascultate în mașini, să ne ajute cu popularizarea acestor puncte alternative de trecere a frontierei pentru a evita eventualele blocaje de la trecerea în Bulgaria pe la Podul de la Giurgiu, se arată în comunicatul CNADNR.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO