1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

News

Craiova: Două curse aeriene, redirecţionate spre Aeroportul Otopeni din cauza ceţii

Două curse aeriene care veneau din Italia şi urmau să aterizeze la Craiova au fost redirecţionate către Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Otopeni din cauza ceţii, iar pasagerii vor fi transportaţi la Craiova cu autocare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

06 ian, 2014 | Mediafax

Potrivit directorului Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, zborul Carpatair Roma-Craiova a fost redirecţionat către Aeroportul Otopeni, din cauza ceţii de pe aeroportul din Craiova.

Tot din cauza ceţii, cursa aeriană Milano - Craiova, care, ulterior, trebuia să plece înapoi spre Italia, a fost redirecţionată spre Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni.

"S-a decis ca pasagerii care trebuia să ajungă de la Bergamo la Craiova să fie preluaţi de la Otopeni de autocare, iar cele 151 persoane care urmau să plece la Milano vor fi duse mâine (n.r. - marţi) la Otopeni pentru o cursă specială cu această destinaţie. Totodată, pasagerilor care locuiesc la mai mult de 40 de kilometri distanţă de Craiova le este asigurată cazarea, în această noapte, la un hotel din apropierea aeroportului", a precizat Mircea Dumitru.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO