Creşteri de până la 50% la vânzările de piese şi accesorii auto-moto

Dezvoltările tehnologice au crescut sensibil nivelul de confort al maşinilor moderne. E firesc deci ca fiecare şofer să-şi dorească pentru maşina lui cât mai multe elemente de confort şi unicitate.
Economica.net - vin, 21 feb. 2014, 10:12
Creşteri de până la 50% la vânzările de piese şi accesorii auto-moto

Conform statisticilor realizate de Okazii.ro, categoria Auto-moto, piese și accesorii a înregistrat în 2013 creșteri semnificative față de anul anterior. Tranzacțiile realizate pentru produsele de tuning au înregistrat o creștere cu 50%, pentru piese și accesorii de motociclete vânzările au crescut cu 34%, în timp ce vânzările de piese auto au avut o creștere de 23%.

Odată cu venirea primăverii va crește numărul șoferilor dornici să-și aducă la zi dotarea mașinii. Okazii.ro va face câteva recomandări care includ oferte foarte avantajoase:

Aparate GPS, cu prețuri de la 100 de lei
 
Aparatele GPS cu diagonala de 7 inch au fost anul trecut preferatele cumpărătorilor, iar categoria a înregistrat creșteri cu 39% față de 2012.

Cd MP3 Player, cu prețuri de la 99 de lei

Sunt în continuare cele mai căutate accesorii care te ajuta să îți petreci mai plăcut timpul în care te deplasezi cu mașina. Pentru aceste produse vânzările au fost mai mari cu 12% în 2013.

Navigație dedicată – prețuri de la 500 de lei
 
Printre cele mai utile facilități pe care le oferă navigațiile dedicate se numară: acces direct la Google Play/ Android Market, conexiune la internet WIFI -iPod-iPhone, posibilitatea conectării la camera retrovizoare, bluetooth, GPS încorporat.

Cele mai bune oferte ajung la tine în două ore

Vrei să cumperi anumite accesorii sau piese auto pe care nu le-ai găsit la căutarile efectuate pe site? Pe Okazii.ro beneficiezi gratuit de ajutor specializat.

Folosind serviciul “Cere ofertă piese auto” (printr-un link care poate fi accesat la finalul primei pagini cu rezultatele unei căutari realizate în categoria Auto-moto) poți obține cele mai avantajoase oferte în cel mult două ore de la formularea solicitării.

Pentru aceasta este nevoie să completezi un formular cu informații cât mai clare despre produsul căutat. Specialiștii Okazii.ro vor trimite cererea ta către vânzători de încredere, care pot face ofertele cele mai bune pentru produsul respectiv.

Ofertele vânzătorilor selectați de specialiștii Okazii.ro vor ajunge la tine în cel mult doua ore, iar tu vei avea toate informatiile necesare pentru a putea achizitiona piesele auto de care ai nevoie.

Okazii.ro îţi pune la dispoziţie mai multe modalităţi prin care să te asiguri că închei tranzacţiile în cele mai bune condiţii.

Pentru ca banii tăi să fie în siguranţă, foloseşte serviciul Garanţia de Livrare, care este gratuit pentru cumpărători. Prin intermediul acestuia, Okazii.ro îţi garantează că îţi vei recupera banii dacă produsul pe care l-ai primit nu corespunde descrierii făcute de vânzător.

În plus, poţi alege să închei tranzacţii cu vânzătorii verificaţi. Dacă observi menţiunea “premium” în cazul acestora, ştii ca este vorba despre vânzători certificaţi de Okazii.ro, pentru un nivel înalt de profesionalism şi seriozitate. De asemenea, sistemul de calificative acordate vânzătorilor te poate ajuta să îţi faci o idee foarte clară despre seriozitatea vânzătorului respectiv.

În cazul în care plăteşti produsele online cu cardul, banii ajung la vânzător doar dacă ai primit exact produsul comandat. În caz contrar, ai cinci zile la dispoziţie în care poţi returna produsul.

Caută cele mai bune oferte şi cumpără în siguranţă pe Okazii.ro!

Te-ar mai putea interesa și
Consiliul Concurenței va lansa o variantă simplificată a Monitorului preţurilor, care va conține doar produsele de bază ale căror prețuri au fost plafonate
Consiliul Concurenței va lansa o variantă simplificată a Monitorului preţurilor, care va conține doar produsele de bază ...
Consiliul Concurenţei va lansa curând o variantă simplificată a Monitorului preţurilor, care va conţine doar produsele de bază ale căror preţuri au fost plafonate de Guvern, a declarat,......
Exporturile de medicamente din România au ajuns anul trecut la aproximativ 1,25 de miliarde de euro – Dan Zaharescu (ARPIM)
Exporturile de medicamente din România au ajuns anul trecut la aproximativ 1,25 de miliarde de euro – Dan Zaharescu ...
Totalul exporturilor de medicamente din România a fost undeva în jurul a 1,25 de miliarde de euro la nivelul anului trecut, ...
GameStop a încheiat cu succes acțiunea planificată de vânzarea a 45 de milioane de acțiuni, în urma căreia a câștigat peste 933 de milioane de dolari
GameStop a încheiat cu succes acțiunea planificată de vânzarea a 45 de milioane de acțiuni, în urma căreia a câștigat ...
Retailerul de jocuri video GameStop, care trece printr-o perioadă dificilă, a câștigat aproape 933,4 milioane de dolari ...
Ciolacu: Umbrărescu va investi 300 de milioane de euro în combinatul siderurgic Oțelu Roșu. “Se va porni!”
Ciolacu: Umbrărescu va investi 300 de milioane de euro în combinatul siderurgic Oțelu Roșu. “Se va porni!”
Premierul Marcel Ciolacu, care a făcut o vizită în județul Caraș Severin, s-a declarat convins că grupul UMB va salva ...