1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Finanţe şi bănci

Credit Europe Bank lansează aplicația pentru smartphone Avantaj2go, prin care clienții au control complet asupra cardurilor de credit

Credit Europe Bank lansează prima sa aplicaţie pentru smartphone dedicată exclusiv clienţilor posesori de carduri de credit şi celor care doresc să obţină un CardAvantaj, Optimo Card sau CEB Diamond, a anunţat luni banca, informează Agerpres.

29 iun, 2020 | Agerpres

"Avantaj2go este disponibilă gratuit, pentru telefoanele care operează cu sisteme iOS şi Android, şi continuă seria de lansări din 2019, după brăţările şi stickerele cu acelaşi nume, asociate CardAvantaj, Optimo Card şi CEB Diamond, destinate creşterii flexibilităţii şi uşurinţei utilizării cardurilor de credit Credit Europe Bank şi alături de serviciul Apple Pay recent lansat", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, aplicaţia poate fi descărcată din App Store şi Google Play pe dispozitivele ce rulează sisteme de operare iOS, mai noi decât 11.0, sau Android, mai noi decât 5.0 (Lollipop). Proiectul a fost dezvoltat de Zitec şi a venit ca urmare a unei continuări fireşti de colaborare cu partenerii tradiţionali ai CEB în materie de componente digitale strategice de-a lungul timpului.

"Utilizatorii aplicaţiei Avantaj2go au control complet, oricând doresc, asupra cardurilor de credit asociate şi pot verifica soldul disponibil, istoricul tranzacţiilor, bonusul acumulat, dar şi valoarea şi scadenţa ratei lunare. Totodată, prin intermediul aplicaţiei, oricine poate vedea cele mai recente campanii şi promoţii de la magazinele partenere CardAvantaj, unul dintre cele mai populare carduri de credit pentru cumpărături în rate fără dobândă", se menţionează în comunicat.

Totodată, utilizatorii mai pot identifica uşor ATM-urile Credit Europe Bank unde se pot face retrageri/depuneri sau plăţi şi au acces la lista completă de parteneri CardAvantaj, cu facilitarea identificării pe hartă prin coordonatele GPS şi prezentarea numărului de rate, precum şi a promoţiilor active la fiecare partener.

Potrivit băncii, aplicaţia mai permite controlul opţiunii de plată online cu cardul şi posibilitatea de a aplica pentru un CardAvantaj. Accesul în aplicaţie se face în deplină siguranţă prin intermediul unui cod ales de utilizator sau cu ajutorul datelor biometrice, dacă telefonul include un scanner pentru amprente şi funcţia de recunoaştere facială.

Credit Europe Bank România asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Banca este membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV şi este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial şi Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000). Din anul 2007, în urma unui proces de rebranding, a primit denumirea de Credit Europe Bank România.

Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, precum şi servicii de digital marketing şi are birouri în Bucureşti şi Braşov.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO