1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Finanţe şi bănci

Credit Europe Bank România a aprobat nominalizarea lui Yakup Cil pentru funcţia de preşedinte al băncii

Adunarea Generală a Acţionarilor Credit Europe Bank România a aprobat nominalizarea lui Yakup Cil pentru funcţia de preşedinte al băncii şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, Cil a ocupând anterior poziţia de vicepreşedinte al băncii, se arată într-un comunicat al băncii.

16 sep, 2013 | Agerpres

Potrivit sursei citate, schimbările în structura organizatorică aprobate de către Adunarea Generală a Acţionarilor vor fi trimise pentru aprobare către Banca Naţională a României.

Yakup Cil face parte din conducerea executivă din 2011 când a fost numit director al Diviziei Corporate, fiind ulterior confirmat ca vicepreşedinte al băncii. Înainte de a se alătura Credit Europe Bank România, Cil a ocupat timp de 5 ani funcţia de director şi apoi vicepreşedinte Asociat al Diviziei Corporate în cadrul Credit Europe Bank Rusia. În cadrul CEB Rusia a jucat un rol important în dezvoltarea operaţiunilor bancare corporate şi a centrelor regionale ale băncii.

Yakup Cil a absolvit Facultatea de Economie şi Ştiinte Administrative în cadrul Universităţii Tehnice din Ankara.

'Schimbările aprobate astăzi de către acţionarii băncii reconfirmă angajamentul băncii pentru dezvoltarea operaţiunilor sale în România', se spune în comunicatul băncii.

În 2013, Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România. În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO