1EUR = 4.8246 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Credit Europe Bank România - profit brut de 54 milioane lei în anul financiar 2017

Credit Europe Bank România a încheiat anul financiar 2017 cu 54 milioane lei profit brut, în creştere cu 32% faţă de anul anterior, a anunţat miercuri instituţia bancară.

21 mar, 2018 | ECONOMICA.net

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, banca a avut o performanţă financiară solidă, rata solvabilităţii fiind de peste 20%. 'Pe segmentul retail, sub brand-ul CardAvantaj, cardurile de credit au continuat să fie principalul motor al creşterii. Numărul acestora a continuat să se mărească, iar rulajul sumelor utilizate a crescut cu peste 10 la sută faţă de 2016. O astfel de creştere este rezultatul atragerii de noi clienţi precum şi al activării portofoliului actual', a declarat Yakup Cil, CEO al Credit Europe Bank România.

Pentru anul 2018, banca ţinteşte către o creştere a vânzărilor de carduri de 20% şi o majorare a rulajului sumelor utilizate cu peste 15% faţă de anul trecut, concomitent cu o mărire a cotei de piaţă şi a rentabilităţii.

Credit Europe Bank (România) SA a sărbătorit anul trecut 24 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca funcţionează din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial şi Comercial, devenind Finansbank în anul 2000, iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, a primit denumirea de Credit Europe Bank România.

Credit Europe Bank oferă în România o paletă largă de produse şi servicii pentru persoane fizice, întreprinderi mici şi mijlocii şi companii mari, atât prin intermediul celor 55 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru ale sale, cât şi prin canalele alternative de distribuţie precum ATM-uri, terminale POS şi serviciile de Internet Banking şi de operaţiuni bancare prin telefon (Phone Banking).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO