Credit Europe Bank Romania şi Comdata fac angajări pe salarii de 8.000 – 8.500 de lei net lunar. Posturile vacante şi salariile oferite acum în ţară

Credit Europe Bank Romania recrutează în această perioadă pentru postul de Retail Risc Analytics Specialist, remunerat cu salarii nete de circa 8.000 de lei lunar, potrivit unui anunţ de recrutare consultat de Economica.net. Comdata, una dintre cele mai mari companii de outsourcing din ţară, angajează în Bucureşti pentru postul de account manager un vorbitor fluent de engleză, pe care îl ofertează cu salarii nete de 8.500 de lei lunar şi beneficii inedite: aer de calitate, masaj şi fructe gratis la muncă, scaune "inteligente", servicii de consiliere psihologică.
Ion Dobreanu - lun, 05 apr. 2021, 09:20
Credit Europe Bank Romania şi Comdata fac angajări pe salarii de 8.000 – 8.500 de lei net lunar. Posturile vacante şi salariile oferite acum în ţară

Economica.net a selectat ofertele de muncă disponibile în această perioadă, care au salariile nete “la vedere”, de pe una dintre cele mai mari platforme de recrutare.
Lista locurilor de muncă vacante şi salariile oferite, făcută de Economica.net, nu e exhaustivă.

Retail Risc Analytics Specialist la Credit Europe Bank Romania, plătit cu salarii nete de circa 8.000 de lei pe lună sau mai mult, în funcţie de experienţă.

Candidatul potrivit pentru acest cel puţin trei ani experienţă relevantă pentru acest post, are studii superioare cu profil economic, inginerie, IT sau matematică, are cunoştinţe avansate de Excel, despre SAS Enterprise Guide şi, preferabil, SAS Miner. Amănunte, la acest link.

Account manager vorbitor de engleză, plătit cu salarii nete de 8.500 de lei lunar şi beneficii inedite: aer de calitate, masaj şi fructe gratis la muncă, scaune „inteligente”, servicii de consiliere psihologică.

Comdata, una dintre cele mai mari companii de outsourcing din ţară, angajează în Bucureşti pentru postul de account manager un vorbitor fluent de engleză, care are experienţă solidă de lucru cu softul CRM şi cu Excel, dar şi excelente abilităţi de comunicare. Mai multe informaţii despre acest post, la acest link.

Manager de marketing, ofertat cu salarii nete cuprinse între 5.000 – 7.500 de lei, tichete de masă şi de vacanţă. 

Distribuitorul de echipamente agricole Dicor Land angajează manager de maketing în Brăila şi Galaţi.
Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă studii superioare de profil, minimum trei ani experienţă într-un post similar, experienţă de lucru cu instrumente CRM, social media, Google Addwords. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de engleză, e capabil să analizeze date, tendinţe şi e autodidact. Amănunte despre acest post, la acest link.

Account manager vorbitor de spaniolă, plătit cu salarii care pornesc de la 4.500 de lei net, în Capitală.

Sphera Global Revolution angajează 20 de oameni care au cunoştinţe avansate de spaniolă pentru postul de account manager. Amănunte, la acest link.

Operator service centrale termice, plătit cu salarii nete de la 4.500 de lei lunar, în Bucureşti.

Sunt eligibili pentru acest post absolvenţi ai unei facultăţi de profil, care au cunoştinţe despre instalaţii termice, au permis de conducere categoria B şi abilităţi de comunicare. Detalii, la acest link.

Dodo Pizza România angajează manager de restaurant în Bucureşti. Îl ofertează cu salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 6.600 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest are cel puţin un an experienţă ca store manager/manager restaurant sau doi ani ca adjunct/asistent store manager. Are, de asemenea, cunoştinţe solide despre indicatorii financiari ai unei unități de alimentație publică și capacitatea de a-i atinge, abilităţi de planificare, de coordonare şi de organizare, precum şi cunoştinţe medii de engleză. Amănunte despre acest post găsiţi la acest link.

Electrician în Ilfov, recrutat pe salarii de la 4.000 de lei net pe lună, bonuri de masă, primă de Paşti, al 13-lea salariu.

Candidatul eligibil pentru acest post are experienţă într-un post similar, într-o fabrică, e serios, implicat, a fost stabil la locurile de muncă precedente. Mai multe informaţii despre acest post, la acest link.

Manager de complex turistic în Bazna, ofertat cu salarii nete de 4.000 de lei lunar.

Se califică pentru acest post oameni care au cel puţin cinci ani experienţă în domeniu, cunosc o limbă străină, au permis de conducere categoria B, sunt prietenoşi cu clienţii şi dispuşi la program flexibil. Detalii, la acest link.

Dealer online pentru industria jocurilor virtuale, recrutat pe salarii nete de circa 4.000 de lei pe lună.

Manpower recrutează cinci oameni pentru postul de dealer online, pentru o firmă din Bucureşti.
“Avem nevoie de pesoane carismatice, orientate către client, cu bune abilităţi de comunicare şi dispuse să lucreze în trei ture”, potrivit anunţului de recrutare care poate fi citit la acest link.

O altă firmă din industria de profil recrutează pentru postul de dealer online oameni care au cunoştinţe medii de engleză şi, preferabil, italiană, turcă sau rusă. Salariile nete oferite sunt de 4.000 de lei pe lună, la care se adaugă 300 de lei lunar pentru tichetele de masă. Detalii, la acest link.

Bucătar cu cel puţin trei ani experienţă în bucătăria americană, recrutat pe salarii de 3.500 de lei net lunar în Bucureşti.

Jacq Pot Cocktail & Burger Bar din Bucureşti angajează bucătar cu cel puţin trei ani experienţă de lucru în bucătăria americană (burgers, hot-dogs, grătare, pește).
Candidatul căutat de angajatori e disciplinat şi organizat, rapid, pasionat de meseria de bucătar, dispus să lucreze fără ajutor de bucătar. Detalii, la acest link.

 

Te-ar mai putea interesa și
Avocatul român care s-a ocupat de tranzacția deceniului: Sunt foarte mulți bani pentru România, mai ales dinspre fonduri de investiții. Am avut și cinci tranzacții pe săptămână – Interviu
Avocatul român care s-a ocupat de tranzacția deceniului: Sunt foarte mulți bani pentru România, mai ales dinspre fonduri ...
Costin Tărăcilă, managing partner al RTPR, avocatul care a coordonat una dintre echipele care au aranjat preluarea activelor CEZ România de către MIRA (cea mai mare tranzacție din ultimii 12......
Trei pacienți internați în unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș au murit din cauza unei defecțiuni la instalația de oxigen
Trei pacienți internați în unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș au murit din cauza unei defecțiuni la instalația ...
Momente dramatice la Spitalul Victor Babeș din Capitală! Cel puţin trei pacienţi au murit, în această seară, după ...
Senatul a votat în favoarea proiectului de lege prin care copiii mai mici de trei ani sunt scoși de la întreținere
Senatul a votat în favoarea proiectului de lege prin care copiii mai mici de trei ani sunt scoși de la întreținere
Senatul a adoptat, luni, în plen, propunerea legislativă pentru modificarea Legii privind funcţionarea asociaţiilor de ...
Vaccinul Johnson & Johnson va fi administrat în Spania cu proritate persoanelor între 70 și 79 de ani
Vaccinul Johnson & Johnson va fi administrat în Spania cu proritate persoanelor între 70 și 79 de ani
Spania va administra cu prioritate vaccinul anti-COVID-19 de la Johnson & Johnson persoanele din grupa de vârstă 70-79 ...