1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

News

Creşterea salariului minim şi majorarea veniturilor din administraţia locală, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

Guvernul urmează să adopte vineri, în cadrul şedinţei, mai multe măsuri printre care creşterea salariului minim la 1.450 lei, majorarea cu 20% a veniturilor din administraţia locală şi cu 50% a salariilor actorilor şi a altor categorii de artişti, potrivit unui anunţ făcut de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

06 ian, 2017 | News.ro

Liderul social-democraţilor a precizat că Guvernul "lucrează intens" pentru a putea adopta "creşterea salariului minim la 1.450 lei; majorarea cu 20% a salariului din administraţia locală; majorarea cu 50% a veniturilor actorilor şi a altor categorii de artişti".

De asemenea, printre măsurile care urmează să fie adoptate de Guvern se mai numără "introducerea transportului gratuit pe calea ferată pentru studenţi, creşterea punctului de pensie la 1.000 lei, creşterea burselor prin majorarea alocării per student de la 83 lei la 201 lei şi creşterea pensiei minime de la 400 lei la 520 lei".

Nu în ultimul rând, cabinetul Grindeanu va adopta "reducerea impozitului la 1% din cifra de afaceri pentru microîntreprinderile care sunt sub plafonul de 500.000 euro".

"Sper ca, atât Preşedintele, cât şi opoziţia, să înţeleagă semnalul dat de români prin vot. Românii au votat pentru a avea o viaţă mai bună!", a conchis Liviu Dragnea.

Şedinţa de Guvern începe la ora 14.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO