1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

News

Cristian Dima, ALDE: Rămânem adepţii cotei unice

Cristian Dima, şeful organizaţiei ALDE Galaţi a scris pe contul peronal de Facebook că ALDE rămâne adeptul cotei unice pentru că s-a dovedit a fi un succes real pentru România.

03 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Iată mai jos postarea lui Cristian Dima:

Am văzut în ultimele zile comentarii legate de posibila anulare a cotei unice de impozitare. Ba chiar, am văzut voci care spuneau că ALDE e de acord cu eliminarea cotei unice. Nu, nici vorbă! ALDE rămâne adeptul cotei unice!

De ce? Pentru că introducerea cotei unice s-a dovedit un succes real pentru economia României. A permis investitorilor să vină să investească mai mult în România, să câștige mai mult, a permis statului să strângă mai mulți bani la buget. Mai mult, cota unică a încurajat munca în România. A permis românilor care au disponibilitatea de a munci mai mult să nu fie penalizați!

Cota unică nu înseamnă că toată lumea plătește la fel, ci în funcție de venitul obținut se diferențiază.

Cred că ar fi o greșeală renunțarea la cota unică. Sistemul fiscal în România trebuie să fie unul încurajator pentru muncă și nu descurajator.

De aceea, ALDE pledează în continuare pentru păstrarea cotei unice de impozitare ca un stimulent pentru toti cei care vor să muncească.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO