1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 19 º

Extern

Criză în Rusia: Putin a anunţat reducerea salariilor administraţiei prezidenţiale cu 10%

Liderul rus Vladimir Putin a decis să taie salariile membrilor administraţiei prezidenţiale cu 10%, a anunţat vineri Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al şefului statului rus, potrivit Reuters şi TASS.

27 feb, 2015 | Agerpres

Un anunţ în acest sens a fost făcut de Putin însuşi în cadrul reuniunii Consiliului Securităţii Rusiei, care a fost dedicată cu totul altor teme decât salariile angajaţilor de la Kremlin.

'În afara ordinii de zi a reuniunii, Vladimir Putin i-a informat pe membrii Consiliului Securităţii Rusiei cu privire la decizia sa de a reduce salariilor angajaţilor administraţiei prezidenţiale cu 10% ', a indicat purtătorul de cuvânt menţionat.

La şedinţă au participat premierul Dmitri Medvedev, şeful administraţiei prezidenţiale, Serghei Ivanov, preşedinta Consiliului Federaţiei (camera superioară), Valentina Matvienko, secretarul Consiliului Securităţii, Nikolai Patruşev, adjunctul acestuia, Rashid Nurgaliev, ministrul de interne Vladimir Kolokolţev, ministrul rus de externe Serghei Lavrov, cel al apărării, Serghei Şoigu, directorul FSB, Aleksandr Bortnikov, şeful SVR (Serviciul de Informaţii Externe), Mihail Fradkov etc.

Rusia traversează cea mai mare criza financiară din anii '90 încoace, ca urmare a sancţiunilor occidentale pentru rolul său în criza ucraineană

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO