1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 15 º

Imobiliare

Crosspoint Real Estate va vinde apartamentele din Nusco City, dezvoltat în Pipera de Nusco Imobiliaria

Consultantul Crosspoint Real Estate a fost numit de dezvoltatorul italian Nusco Imobiliaria agent de vânzări pentru proiectul rezidențial Nusco City, din zona Pipera.

12 noi, 2020 | ECONOMICA.net

Nusco City va avea în prima fază 4 blocuri P+7 cu un total de 310 apartamente și va fi livrat la începutul anului 2022. Faza a doua, similară cu prima fază, va cuprinde încă 310 apartamente și are termen de finalizare primăvara anului 2023. Investiția dezvoltatorului în noul ansamblu rezidențial, desfășurat pe o  suprafață totală de 2,5 ha, se ridică la o valoare estimată de 70 de milioane de euro.

“Ne bucurăm să lucrăm din nou cu Nusco Imobiliara, dezvoltator pentru care am vândut cu succes și complexul boutique exclusivist de apartamente – Premio. Spre deosebire de acesta, Nusco City este un ansamblu de mari dimensiuni, dedicat unei comunități urbane, care își desfășoară activitatea în oraș, dar care își dorește și liniștea distinctivă căminului. Credem cu adevărat că acest proiect va avea un mare succes!”, spune Bogdan Iliescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate.

Nusco City este situat în nordul Bucureștiului, în zona Pipera-Aviației, și are apartamente tip studio dublu, cu 2, 3 si 4 camere.

 “Nusco City, este unul dintre cele mai mari proiecte din Capitală, astfel că ne asumăm responsabilitatea de a crea și unul dintre cele mai ridicate standarde de ‘living’ din București. Pipera-Aviației este cea mai puternică zonă de business, iar Nusco City o va completa cu succes și va deveni astfel cea mai echilibrată zonă de birouri-rezidențial din Capitală.”, a declarat Michele Nusco, CEO Nusco Imobiliara.

Conectat la întregul oraș, Nusco City se află în imediata vecinătate a stațiilor de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, la scurtă distanță de Promenada Mall și de cele mai mari clădiri de birouri din zonă.

“Nusco Imobiliara se va implica în dezvoltarea infrastructurii întregului cartier și se angajează să creeze din Nusco City unul dintre cele mai accesibile ansambluri rezidențale din Capitală, astfel încât întrega comunitate va beneficia de tot ce are nevoie, în plan fiind prevăzute școli, grădinițe, centre comerciale și de agrement. De fapt, primul pas îl vom face chiar din interior, unde vom amenaja peste 5.000 mp de spații verzi chiar în mijlocul ansamblului”, conchide Michele Nusco.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO