1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

CTP va livra primii 20.000 mp din CTPark Bucharest North în această toamnă

 CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și din Europa Centrală și de Est, deschide un nou parc logistic în nordul Bucureștiului – CTPark Bucharest North. Parcul este situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 ha, iar investiția totală în noul parc logistic se ridică la 65 de milioane de euro.


29 iul, 2020 | ECONOMICA.net

CTPark Bucharest North va avea un spațiu operațional de 100.000 mp pentru care compania a obținut autorizația de construcție, iar lucrările sunt deja începute. Primii 20.000 mp vor fi gata pentru a putea a fi folosiți de către primul client în toamna acestui an, iar restul parcului va fi dezvoltat în etape până la sfârșitul anului 2021.

„ CTPark Bucharest North este o dovadă a perseverenței noastre de a continua să ne extindem cu noi spații în jurul Bucureștiului și a abordării noastre specifice prin care oferim servicii integrale, end-to-end, ceea ce reprezintă un avantaj în relația cu partenerii noștri. Cu cei 20.000 mp ce vor fi gata în noiembrie și cu cei 80.000 mp închiriabili până la finalul lui 2021, suntem siguri că investiția noastră de 65 milioane euro în CTPark Bucharest North va transforma parcul în locul ideal pentru afacerile în plină dezvoltare din nordul Bucureștiului”, spune Ana Dumitrache, Country Manager CTP.
Primul client al CTPark Bucharest North este DSV Group, un furnizor global de transport și logistică și un partener pe termen lung al CTP. Cei 10.000 mp închiriați de către DSV Group au fost construiți în funcție de nevoile grupului, 100 % personalizat și adapat la cerințele solicitate, urmând să fie gata în această toamnă.

CTPark Bucharest North are unități disponibile de închiriat ce variază ca dimensiune între 2.400 mp și 15.000 mp.

CTPark Bucharest North

Suprafață totală – 21 ha
10 unități flexibile de depozitare; cinci faze de construcție
Spațiu disponibil – peste 100.000 mp atât pentru companiile mari, cât și pentru întreprinderile mici și mijlocii
Investiție – 65 milioane euro
Localizare – Ștefănești, județul Ilfov, pe șoseaua de centură a Bucureștiului, aproape de autostrada A3

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO