Cu cât se va scumpi RCA după noile reguli ASF. Allianz-Țiriac e prima firmă care dă cifra

Allianz-Țiriac simplifică procesul de achiziție a asigurărilor auto și reduce la jumătate numărul de întrebări adresate clienților pentru emiterea unei polițe. În 5 minute, orice client care îşi doreşte o polita RCA sau Casco poate obţine cotaţia accesând site-ul www.allianztiriac.ro
Economica.net - mie, 03 feb. 2021, 09:23
Cu cât se va scumpi RCA după noile reguli ASF. Allianz-Țiriac e prima firmă care dă cifra

Astfel, în mai puțin de 5 minute și după maximum 11 întrebări, clienții persoane fizice primesc asigurarea auto, My Car (Casco si RCA) sau RCA, direct pe e-mail.

Clienții care accesează website-ul www.allianztiriac.ro au posibilitatea să obțină o cotație tarifară în timp real și să încheie asigurarea pe loc. În cazul în care își doresc să obțină mai multe informații despre acoperiri și pachetul cel mai potrivit pentru nevoile lor, după obținerea unei cotații online, pot să solicite o discuție cu un consultant Allianz-Țiriac sau să ne contacteze telefonic. Soluția de simplificare va fi în curând disponibilă tuturor partenerilor de distribuție ai Allianz-Țiriac – agenți și brokeri – și va continua să fie dezvoltată.

Noua modalitate de cotare și achiziție completeazăinițiativele de simplificare ale Allianz-Țiriac, precum serviciul Claims Tracker care permite clienților să monitorizeze oricândstadiul dosarului de daunăși săîncarce online toate documentele necesare soluționării acestuia.

„Soluția de simplificare pe care am lansat-o astăzi, în prima fază pe website-ul Allianz-Țiriac, va fi disponibilă în perioada imediat următoare tuturor partenerilor noștri de distribuție – agenți și brokeri. Consultanța de calitate oferită de partenerii noștri a fost principalul contribuitor la performanța Allianz-Țiriac în cei peste 26 de ani de existență și rămâne un element cheie pentru succesul viitor. Simplificarea achiziției asigurărilor auto este doar o parte din procesul de echipare a consultanților și partenerilor noștri cu instrumente moderne, simple și intuitive, pentru ca ei să poată răspundă așteptărilor actuale ale clienților”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac Asigurări.

În varianta simplificată de achiziție a asigurărilor auto, clienții parcurg patru pași simpli: oferă informații despre mașinăși sofer, primesc oferta de preț, stabilesc detaliile finale, iar după validare, primesc electronic asigurarea. Soluția Allianz-Țiriac comunică cu bazele de date publice, ceea ce permite precompletarea automată a datelor de identificare a autovehiculului și face astfel achiziția mult mai rapidă.

Obținerea unei cotații, dar și achiziția simplificată pot fi efectuate direct de pe computer, telefon mobil sau tabletă, în limba română sau în engleză.

În cazul asigurării RCA, clienții pot adăuga în acoperire decontarea directă, care, la un tarif mediu de 88 lei, le oferă acces la serviciile prompte ale Allianz-Țiriac chiar și atunci când sunt loviți în trafic de șoferi cu asigurare la alte companii.

Noua modalitate de cotare și achiziție pe segmentul asigurărilor auto a fost lansată de grupul Allianz în același timp în toate țările din regiunea Europei Centrale și de Est.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Rabla Plus 2021: Persoanele fizice au achiziţionat 1.662 autovehicule noi şi 6 motociclete electrice
Rabla Plus 2021: Persoanele fizice au achiziţionat 1.662 autovehicule noi şi 6 motociclete electrice
Persoanele fizice au achiziţionat 1.662 autovehicule noi, dintre care 981 pur electrice şi 681 electrice hibride, şi 6 motociclete electrice în cadrul Programului Rabla Plus 2021, informează......
Inspecţii inopinate la 12 din cele mai mari edituri din România. Consiliul Concurenței suspectează că acestea au colaborat pentru eliminarea din piață a unui alt jucător
Inspecţii inopinate la 12 din cele mai mari edituri din România. Consiliul Concurenței suspectează că acestea au colaborat ...
12 dintre cele mai mari edituri din piață și Asociația Editurilor din România sunt investigate de către Consiliul Concurenței. ...
Zborul cu balonul în Turcia și curse charter spre Egipt, noutățile Hello Holidays pentru sezonul toamnă-iarnă
Zborul cu balonul în Turcia și curse charter spre Egipt, noutățile Hello Holidays pentru sezonul toamnă-iarnă
Agenția de turism Hello Holidays mizează pentru sezonul de toamnă-iarnă pe destinații precum Turcia și Egipt.
Angajaţii magazinelor Apple vor primi bonusuri de până la 1.000 de dolari
Angajaţii magazinelor Apple vor primi bonusuri de până la 1.000 de dolari
Apple Inc. îşi va recompensa luna viitoare angajaţii din magazine cu bonusuri de până la 1.000 de dolari, o decizie ...