Ce schimbă Telekom din oferta Cosmote. Comparaţii cu ceilalţi operatori

Telekom Romania Group, cel mai mare brand de comunicații din România, atât după numărul de utilizatori cât și după venituri, a anunțat astăzi oferta comercială.
Economica.net - vin, 12 sept. 2014, 17:39
Ce schimbă Telekom din oferta Cosmote. Comparaţii cu ceilalţi operatori

Pentru serviciile de voce clienții Telekom România vor putea alege din următoarele tipuri de abonamente:

Nelimitat S, un abonament ce oferă minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Telekom Romania, 200 de minute naţionale şi internaționale către fix și 200 de MB la viteză 3G la prețul de 9.95 euro pe lună.

Nelimitat Date M ce include minute și SMS-uri nelimitate în rețelele Telekom România, 200 de minute naționale și internaționale și 750 de MB la viteză 4G totul pentru 14.95 euro pe lună.

Nelimitate Voce M include minunte și SMS-uri nelimitate către rețelele Telekom Romania, 750 de minute naționale și internaționale și un trafic de 200 MB la viteză 3G cu 14.95 de euro pe lună.

Nelimitate Voce L PROMO, include minute și sms-uri nelimitate către rețelele Telekom România, nelimitat minute naționale și internaționale fix  și SMS-uri, 100 de minute internaționale către mobil, 100 de minute în roaming și 750 de MB de trafic de date la viteza 4G la 19.95 euro pe lună

Nelimitat XL include minute și SMS-uri nelimitate către rețelele Telekom România, nelimitat către rețelele naționale și internaționale fix și SMS-uri naționale,  400 de minute către rețele mobile internaționale, 100 de SMS-uri internaționale, 100 de minute în roaming, 100 de MB în roaming și 2GB de trafic de internet la viteză 4G la 24.95 euro pe lună.

Nelimitat XXL vine cu minute nelimitate în rețelele Telekom România, naționale și internaționale fix și SMS-uri nelimitate atât în interiorul rețelei cât și naționale, 400 de minute către rețele mobile internaționale, 400 de minute în roaming, 400 de SMS-uri internaționale, 400 de MB de internet în roaming și 5GB la viteză 4G la prețul de 49.95 euro pe lună.

Schimbările Telekom Romania în comparație cu fosta ofertă a Cosmote România

La abonamentul S, deși s-a scumpit cu 1.15 euro clienții primesc în plus 100 de minute naționale și internaționale fix și 100 de MB de trafic la internet.  Abonamentul M s-a ieftinit cu 5 cenți dar clienții primesc  cu 50 de minte mai puțin și 550 de MB mai mult pentru prima variant de abonament și 550 de minute naționale și internaționale în plus, dar 50 de MB în minus pentru al doilea tip de abonament.

La abonamentul L PROMO costă cu 2.95 de euro în plus față de oferta Cosmote dar conține și 100 de minute către rețelele mobile internaționale și 100 de minute în romaing.

Abonamentul XL costă cu 20 de euro mai puțin și în această oferă include în plus față de Cosmote 100 de minute în roming, 100 de minute internaționale către mobil și 100 de MB de trafic în roaming.

Diferenţe între abonamentul minim, mediu şi maxim de la fiecare operator

Cel mai mic abonament de la Telekom România costă 9.95 de euro și include minunte si SMS-uri nelimitate în reţeaua Telekom România, 200 de minute naţionale şi internaționale către fix și 200 de MB la viteză 3G. La Vodafone un abonament asemănător costă 9 euro și include 150 de minute naționale și internaționale către fix, minute și SMS-uri nelimitate în rețea și 150 de MB de trafic la net la viteză 3G. La Orange abonamentul Cangur 9 include 175 de minute naționale și internaționale, 175 de SMS-uri naționale, nelimitate minute și SMS-uri în rețea și 150 de MB de internet.

Un abonament mediu este L PROMO, include minute și sms-uri nelimitate către rețelele Telekom România, nelimitat minute naționale și internaționale fix și SMS-uri, 100 de minute internaționale către mobil, 100 de minute în roaming și 750 de MB de trafic de date la viteza 4G la 19.95 euro pe lună. 

Pentru 19 euro Vodafone îți oferă minute naționale nelimitate, SMS-uri naționale nelimitate, 500 de minute naționale și în roaming și 1.5 GB de trafic la internet atât în țară cât și în roaming.

Panteră 20 de la Orange include minute și SMS-uri naționale nelimitate, 300 de minute internaționale către fix și mobil și 1.5 GB de trafic la internet.

Abonamentul cel mare de la Telekom România costă 49.95 de euro pe lună și include minute nelimitate în rețelele Telekom România, naționale și internaționale fix și SMS-uri nelimitate atât în interiorul rețelei cât și naționale, 400 de minute către rețele mobile internaționale, 400 de minute în roaming, 400 de SMS-uri internaționale, 400 de MB de internet în roaming și 5GB la viteză 4G.

La Vodafone abonamentul de top costă 59 de euro pe lună și include minute național și SMS-uri nelimitate, 2.000 de minute internaționale mobil și roaming și 6 GB de internet atât național cât și în roaming. La Orange abonamentul costă 41 de euro și include minute și SMS-uri naționale nelimitate, 4 GB de trafic la internet, 1.000 de minute internaționale către destinații internaționale mobile, 1 GB de trafic anual în roaming și 1.000 de minute sau SMS-uri în roaming. 

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Sibiu-Piteşti – Mariana Ioniţă (MTI): Anul acesta se va lucra pe toate tronsoanele, de la cap, la coadă. Câţiva ani trebuie să avem răbdare
Autostrada Sibiu-Piteşti – Mariana Ioniţă (MTI): Anul acesta se va lucra pe toate tronsoanele, de la cap, la coadă. ...
Cei 550 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres aflaţi în prezent în lucru, dar şi cele 300 de contracte de modernizare a căii ferate, vor avea un rol pozitiv în creşterea siguranţei......
BAT România lansează o nouă invitație pentru dezvoltarea de soluții inovatoare pentru sustenabilitate
BAT România lansează o nouă invitație pentru dezvoltarea de soluții inovatoare pentru sustenabilitate
Potrivit angajamentului asumat pentru o dezvoltare sustenabilă a afacerii sale, BAT continuă programul „Fii furnizor” ...
Ministrul Mediului despre Rabla Plus 2024: Se poate ca un PHEV să fie mai slab finanțat decât un mHEV, dar vorbim despre cazuri rare
Ministrul Mediului despre Rabla Plus 2024: Se poate ca un PHEV să fie mai slab finanțat decât un mHEV, dar vorbim despre ...
Prezent la uzina Ford Otosan din Craiova pentru a lansa ediția din 2024 a programului Rabla, ministrul Mediului, Mircea ...
BNS: Salariaţii Poştei Române organizează grevă de avertisment miercuri dimineaţa. Următorul pas va fi greva generală
BNS: Salariaţii Poştei Române organizează grevă de avertisment miercuri dimineaţa. Următorul pas va fi greva generală
Angajaţii Poştei Române vor intra în grevă de avertisment miercuri dimineaţa, timp de două ore, iar dacă situaţia ...