Samsung Galaxy S5: Cu ce vine nou, când va fi lansat şi cum ar putea arăta

Se pare că Samsung nu va mai lansa Galaxy S5 la Mobile World Congress, în Barcelona, ci abia la jumătatea lunii martie, în Londra, relatează PhoneArena.
Economica.net - mar, 07 ian. 2014, 09:55
Samsung Galaxy S5: Cu ce vine nou, când va fi lansat şi cum ar putea arăta

Zvonul vine de la un jurnalist italian, Flavio Piccioni, care susţine că a obţinut informaţia dintr-o sursă de încredere.

Această veste vine după ce Samsung a anunţat în mod oficial faptul că cel mai aşteptat smartphone al lor nu va fi prezentat la MWC. Motivul acestei decizii este simplu: Seria Samsung Galaxy S este prea populară pentru a fi lansată în cadrul acestui Congres, iar Samsung nu este dispusă să împartă acest eveniment împreună cu alte produse.

Bloomberg scria de curând faptul că data limita de lansare a terminalului S5 este luna aprilie.

Cu ce ar putea veni nou Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 ar putea avea doua versiuni, anunta Knowyourmobile. Una din plastic, iar cealalta din metal. Ambele variante vor avea insa aceeasi baterie – de 4000 mAh. Ca si in cazul lansarilor anterioare, vor exista si doua variante de procesoare pentru acest telefon. Unul va folosi varianta chipset Exynos 5 octo-core, in timp ce al doilea va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon.

Ecranul ar putea avea 5 inci si va folosi tehnologia AMOLED, sunt totusi specialisti care spera ca acest telefon sa vina echipat cu un ecran flexibil de tip OLED. Denstitatea pixelilor va fi de 560 ppi. Camera din fata a gadget-ului va avea 2 megapixeli, in timp ce camera principala va avea, se pare, 16 megapixeli.

Conform acelorasi zvonuri, telefonul va avea o memorie RAM de 3 GB si va functiona cu sistemul de operare Android 4.4. Kit Kat. Pentru a nu pierde teren îm faţa rivalului iPhone 5S, Samsung ar putea introduce pe cel mai performant telefon al său si o tehnologie de scanare a irisului utilizatorului.

Samsung ar putea să livreze modelul S5 cu tehnologie de securitate bazată pe scanarea irisului.

 

Cu ce ar putea veni nou Samsung Galaxy S5:

Galaxy S5 ar putea avea doua versiuni, anunta Knowyourmobile. Una din plastic, iar cealalta din metal. Ambele variante vor avea insa aceeasi baterie – de 4000 mAh. Ca si in cazul lansarilor anterioare, vor exista si doua variante de procesoare pentru acest telefon. Unul va folosi varianta chipset Exynos 5 octo-core, in timp ce al doilea va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon.

Ecranul ar putea avea 5 inci si va folosi tehnologia AMOLED, sunt totusi specialisti care spera ca acest telefon sa vina echipat cu un ecran flexibil de tip OLED. Denstitatea pixelilor va fi de 560 ppi. Camera din fata a gadget-ului va avea 2 megapixeli, in timp ce camera principala va avea, se pare, 16 megapixeli.

Conform acelorasi zvonuri, telefonul va avea o memorie RAM de 3 GB si va functiona cu sistemul de operare Android 4.4. Kit Kat.

Acest terminal ar putea oferi utilizatorilor sai si posibilitatea de a initia conferinte video cu mai multi participanti. Un document inregistrat recent de Samsung ii face pe clienti sa spere ca urmatoarele device-uri vor beneficia de aceasta caracteristica.



Un nou „ceas inteligent”

Galaxy S5 va fi însoţit de un nou accesoriu wireless care reprezintă „o evoluţie” a ceasului inteligent Galaxy Gear, a declarat pentru Bloomberg Lee Young Hee, vicepreşedinte executiv al diviziei mobile a Samsung.

Cele două produse vor fi lansate simultan, iar compania va creşte totodată investiţiile în marketing pentru tablete.

„Am anunţat noul smartphone vârf de gamă în prima jumătate a fiecărui an, în perioada lunilor martie şi aprilie, şi continuăm să avem în vedere o lansare în această perioadă. Atunci când vom prezenta modelul S5, vă puteţi aştepta la un succesor pentru Galaxy Gear cu funcţii mai avansate, iar designul în prezent prea voluminos va fi îmbunătăţit”, a declarat Lee.

Adio OIS pe Galaxy S5?

Iata si o veste proasta pentru fanii smartphone-urilor Samsung. Se pare ca cel mai nou terminal al sud-coreenilor nu va avea inclusa tehnologia Optical Image Stabilization pe camera din dotare, din cauza unor probleme serioase de aprovizionare in acest sens.

Cum ar putea arăta

Cele mai noi patente înregistrate de sud-coreenii de la Samsung sunt ilustrate in fotografiile de mai jos:

Ivan Maric, un talentat concept artist, a reusit sa dezvolte pe baza acestor patente prima randare a următorului smartphone Samsung.

 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...