Cu pre-vânzări bune, Prime Kapital a cerut autorizaţie de construcţie pentru toate cele 733 de locuinţe din Avalon Estate

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a decis obținerea autorizației de construire pentru întregul proiect de 733 de unități și nu pentru fiecare fază în parte, așa cum a anunțat la debutul proiectului. Obținerea autorizațiilor pentru întregul proiect permite accelerarea lucrărilor și eficientizează ritmul de livrare a locuințelor din cadrul proiectului. Astfel, lucrările de construcție încep în toamna acestui an, iar primii locatari se vor putea muta la sfârșitul anului 2020.
Economica.net - vin, 07 iun. 2019, 03:41
Cu pre-vânzări bune, Prime Kapital a cerut autorizaţie de construcţie pentru toate cele 733 de locuinţe din Avalon Estate

Compania a reușit să vândă toate cele 38 de unități disponibile în perioada de pre-vânzare, iar townhouse-urile au fost rezervate în proporție de 50%, în vreme ce apartamentele Parkview în proporție de 67%.

În prezent există o listă de așteptare pentru locuințele din complex, iar prețurile sunt cuprinse între 95.000 și 284.000 euro.

 „Cererea ridicată pentru locuințele din Avalon Estate ne-a convins să solicităm o singură autorizație de construire. Întregul ansamblu a fost proiectat integral până la cele mai mici detalii; acest lucru ne-a permis să începem lucrările de amenajare a spațiilor verzi încă din 2018. Am fost foarte mulțumiți de reacțiile potențialilor clienți și de rezultatele pozitive ale ofertei de pre-vânzare și am luat decizia să accelerăm fazele proiectului în concordanță cu vânzările”, spune Maggie Kitshoff, residential & office managing director Prime Kapital.

Avalon Estate va reuni un mix de locuințe: vile, townhouse-uri și apartamente realizate în stiluri și compartimentări diferite. Complexul rezidențial se va întinde pe 8,1 hectare și va avea la finalizare 733 de locuințe. Conceptul include grădini pentru toate tipurile de unități, ceea ce înseamnă că vilele vor avea zone exterioare în față și spate, townhouse-urile au grădini frontale și terase private generoase.

Dezvoltatorul a finalizat deja prima etapă de amenajare a zonelor verzi, prin plantarea a 150 de arbori în parcul central și în zona de pe malul lacului. Parcul are un design liniar, cu arbori grupați în insule, în funcție de specie.

Prime Kapital mai dezvoltă și proiectul rezidențial Marmura Residence, ce se va întinde pe o suprafață de 1,5 hectare și cuprinde 5.000 de metri pătrați de spații verzi, 1.700 de metri pătrați, zonă de retail și servicii și spații comunitare, și va include 450 de apartamente.

De asemenea, compania sud africană va începe dezvoltarea Silk District, pe fosta platformă Teba din Iași, care va avea două componente principale: birouri de categoria A cu o suprafață de aproximativ 100.000 mp și 2.500 de apartamente. În completarea acestora, Silk District va cuprinde spații de retail de 11.700 mp, un hotel de patru stele cu 160 de camere, o clinică de 1.500 mp, servicii, parcuri, zone de agrement și de relaxare, o grădiniță sală de fitness și piscină.

În fine, Prime Kapital se apropie de finalizarea remodelării și extinderii la 100.000 mp a mallului Era Shopping Park, redenumit Moldova Mall și va începe lucrările de construcție a unui mall de 35.000 mp în Târgoviște, pe locul unității militare unde a fost împușcat Nicolae Ceaușescu în decembrie 1989.

Te-ar mai putea interesa și
Intesa a acordat companiei de reciclare a aluminiului AS Metal Com un credit de 4 milioane de lei garantat de EximBank
Intesa a acordat companiei de reciclare a aluminiului AS Metal Com un credit de 4 milioane de lei garantat de EximBank
Compania Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, a acordat firmei AS Metal Com SRL o facilitate de credit în valoare de 4 milioane de lei, având ca scop asigurarea......
Sphera Franchise Group a înregistrat în primele trei luni ale anului vânzări în creștere cu 6,6% și EBITDA mai mare cu 271%
Sphera Franchise Group a înregistrat în primele trei luni ale anului vânzări în creștere cu 6,6% și EBITDA mai mare ...
Sphera Franchise Group („Sphera”) a raportat în trimestrul întâi din 2021 vânzări în restaurante de 211,4 milioane ...
Compania Solaris va livra 40 de autobuze electrice Primăriei Pitești
Compania Solaris va livra 40 de autobuze electrice Primăriei Pitești
Solaris Bus & Coach, lider european în producția de vehicule electrice pentru transport public, a anunțat luni prin intermediul ...
Legea privind monitorizarea cu brăţări electronice în cadrul procedurilor judiciare şi execuţional penale, promulgată
Legea privind monitorizarea cu brăţări electronice în cadrul procedurilor judiciare şi execuţional penale, promulgată
Legea privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale a fost promulgată de ...