1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 10 º

News

Cuc îl acuză pe Orban că a capitulat în faţa constructorului, acceptând amânarea inaugurării Metroului Drumul Taberei

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, îl acuză pe premierul Ludovic Orban că a "capitulat" în fața intereselor constructorului care se ocupă de magistrala 5 de metrou, acceptând prelungirea termenului de dare în folosință, până în iunie 2020, ceea ce va duce la costuri suplimentare pentru stat. 

23 noi, 2019 | ECONOMICA.net

"Ce vrea să ascundă guvernul care nu își asumă nimic ? Vă spun eu: între stațiile Drumul Taberei 34 și Parc Drumul Taberei există unele puțuri, chipurile problemă apărută la începutul lunii noiembrie. Realitatea este că știau de la începutul anului de aceasta situație, dar nu au avut curaj să avanseze un termen, iar acum solicită, suplimentar, încă 6 luni. Au solicitat în mod repetat prelungirea contractului, dar Metrorex a refuzat și le-a cerut să respecte termenul de punere în circulație și anume finalul lunii decembrie 2019 ( există o bogată corespondență în acest sens)", a scris, sâmbătă, pe Facebook, Răzvan Cuc.

El îl acuză pe Ludovic Orban că nu a apărat "interesele românilor" și avertizează că firma constructoare va găsi mereu pretexte pentru a justifica întârzierile, existând chiar riscul de a da în judecată statul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO