Cum arată magazinele viitoarei TELEKOM ROMÂNIA – GALERIE FOTO

Companiile Cosmote România şi Romelecom vor furniza începând de luna viitoare servicii sub brandul Telekom România, iar cele două companii au început procesul de rebranding al reţelei de magazine. 
Economica.net - mie, 13 aug. 2014, 21:01
Cum arată magazinele viitoarei TELEKOM ROMÂNIA – GALERIE FOTO

Am intrat în fostul magazin Romtelecom de pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti şi am văzut cum vor arăta toate magazinele care se vor numi “T”, brandul pe care îl foloseşte Deutsche Telekom, acţionarul Romtelecom şi Cosmote România, la nivel de grup.

Designul este unul destul de simplu şi sobru, iar în magazin există un număr mare de ecrane pe care rulează conţinut multimedia.

În loc de Cosmote, aşa cum ne-am obişnuit până acum, serviciile de comunicaţii mobile vor conţine sintagma TELEKOM ROMÂNIA MOBIL, iar serviciile de comunicaţii fixe le vom putea regăsi, în loc de Romtelecom, sub denumirea de TELEKOM ROMÂNIA FIX.

În primăvara acestui an au apărut zvonuri conform cărora adunarea generală a acţionarilor Romtelecom şi Cosmote au decis rebrandingul celor două companii în această toamnă, zvonuri care s-au şi confirmat în cele din urmă.

Astfel cei doi operatori vor funcţiona sub denumirea TELEKOM ROMÂNIA şi vor reprezenta cel mai mare furnizor de pe piaţa locală cu venituri de 1.07 miliarde de euro în 2013, mai mari decât cele ale actualului lider, Orange România, care în 2013 a înregistrat venituri de 934 de milioane de euro.

Numărul de clienţi al Cosmote şi Romtelecom se ridica la 10.840.000, la finalul primului trimestru din 2014, cu cu aproape 500.000 mai mulţi decât Orange România, care a raportat pentru aceeaşi perioada 10.394.000 de utilizatori.

Un astfel de model de business a fost adoptat şi în Marea Britanie unde Orange şi T-Mobile operează împreună sub brandul Everything Everywhere.

Topul operatorilor de pe piaţa locală, în funcţie de numărul utilizatorilor, este în acest moment:

Orange România – 10.38 milioane clienţi;

Vodafone România – 7.98 milioane clienţi;

Cosmote România – 6 milioane clienţi;

Romtelecom 4.82 milioane clienţi;

RCS&RDS – aproximativ 4 milioane clienţi;

UPC România 2.3 milioane clienţi;

După rebrandingul Cosmote şi Romtelecom topul va arăta în felul următor:

TELEKOM ROMÂNIA – 10.82 milioane clienţi;

Orange România – 10.38 milioane clienţi;

Vodafone România 7.98 milioane clienţi;

RCS&RDS aroximativ 4 milioane clienţi;

UPC România 2.3 milioane clienţi;

Te-ar mai putea interesa și
Liderii G7 se angajează să distribuie un miliard de doze de vaccin anti-COVID-19 statelor sărace
Liderii G7 se angajează să distribuie un miliard de doze de vaccin anti-COVID-19 statelor sărace
Liderii statelor celor mai industrializate (G7) s-au angajat să distribuie un miliard de doze de vaccin anti-COVID-19 statelor sărace, până la sfârşitul anului viitor, a anunţat duminică......
Preşedintele Consiliului Concurenţei: Economia noastră a mers surprinzător de bine în 2020
Preşedintele Consiliului Concurenţei: Economia noastră a mers surprinzător de bine în 2020
Economia românească a mers suprinzător de bine în pandemie şi a existat o capacitate excelentă de adaptare la criză ...
Drum Expres Craiova – Pitești: Oseminte descoperite într-un sit arheologic pe şantierul tronsonului 1
Drum Expres Craiova – Pitești: Oseminte descoperite într-un sit arheologic pe şantierul tronsonului 1
Mai multe gropi cu oseminte au fost descoperite pe raza satului Gîrleşti, comuna Gherceşti, în timpul lucrărilor pentru ...
Chiriţoiu despre liberalizarea pieţei de energie: Important e să convingem oamenii să treacă în contracte mai avantajoase pentru ei
Chiriţoiu despre liberalizarea pieţei de energie: Important e să convingem oamenii să treacă în contracte mai avantajoase ...
Furnizorii de gaze şi electricitate vor avea în oferta lor şi contracte mai avantajoase o dată cu liberalizarea pieţei ...