Luptă pentru banii bucureştenilor: Ce malluri noi se deschid în Capitală, în următorii doi ani

Înainte de deschiderea din toamna anului trecut a centrului comercial Promenada, ultimul mall deschis în Bucureşti a fost în 2010 – Sun Plaza. În următorii doi ani, alte noi centre comerciale se vor lupta pentru banii bucureştenilor.
Economica.net - mie, 21 mai 2014, 21:32
Luptă pentru banii bucureştenilor: Ce malluri noi se deschid în Capitală, în următorii doi ani

Vulcan Value Center 

Singura livrare de pe piaţa din Bucureşti din acest an este Vulcan Value Centre, de 35.000 mp, dezvoltat de fondul de investiţii sud-african NEPI, pe terenul fostei fabrici Vulcan. Deschiderea centrului comercial de tip strip-mall este planificată pentru toamna acestui an.

Mega Mall 

Următorul mall pe lista livrărilor este Mega Mall, dezvoltat tot de NEPI, pe platforma Electroaparataj, din apropierea Arenei Naţionale. Lucrările de construcţie au început în toamna anului trecut, unde în prezent se lucrează zi şi noapte pentru ca centrul comercial de 70.000 de mp să fie finalizat până la jumătatea anului viitor.

Printre chiriașii deja anunțați se numără: Carrefour, Flanco şi Altex, Slot Point Casino, Cine Grand, C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez sau Office Shoes. Investiţia este de 150 de milioane de euro.

Victoria City Center

Benevo a obținut autorizația de construcție pentru Victoria City în luna aprilie a acestui an şi are în plan începerea lucrărilor în această vară. Deschiderea mallului din imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului este programată pentru octombrie 2015.  

Victoria City Center va avea un mall și un turn de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de 68.000 metri pătrați, situat în imediata apropiere a stației de metrou Jiului. Mallul este închiriat în proporţie de 70%, iar printre retailerii prezenţi se numără: Cora, H&M, Hervis, C&A, Mango, Deichmann și Koton. 



Parklake Plaza

Lucrările de construcţie la mult-amânatul Parklake PLaza au fost demarate la începutul acestui an. Companiile Sonae Sierra şi Caelum Development vor să investească 180 de milioane de euro în proiectul care se ridică pe terenul fostei baze sportive Spartac din Titan. Centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 mp, iar printre retailerii care vor deschide aici magazine se numără Cora, Flanco, H&M, Douglas, Zara, Mango. Deschiderea este planificată pentru anul 2016. 

Te-ar mai putea interesa și
Două noi magazine Flanco Smart Discounter. Retailerul electroIT și-a pus noul brand pe un magazin în Vitantis din București și unul în Argeș Mall
Două noi magazine Flanco Smart Discounter. Retailerul electroIT și-a pus noul brand pe un magazin în Vitantis din București ...
După ce și-a anunțat, luna aceasta, rebrandingul și o nouă poziționare în zona de Smart Discounter, retailerul electro-IT din România a deschis sub banner două magazine, în București și......
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în panouri fotovoltaice
PepsiCo România investește peste 2 milioane de dolari în panouri fotovoltaice
PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, a investit 2,1 milioane de dolari în peste 3.000 ...
Premierul spaniol Pedro Sanchez şi-a suspendat îndatoririle publice şi se gândeşte dacă va demisiona
Premierul spaniol Pedro Sanchez şi-a suspendat îndatoririle publice şi se gândeşte dacă va demisiona
Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anunţat miercuri că îşi suspendă îndatoririle publice "timp de câteva zile" ...
Proiectul Interconectării Energetice Grecia-Egipt avansează. Încep licitațiile pentru studii de fezabilitate
Proiectul Interconectării Energetice Grecia-Egipt avansează. Încep licitațiile pentru studii de fezabilitate
Sectorul energetic european se află în fața unei dezvoltări majore odată cu anunțul deschiderii licitațiilor pentru ...