1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 15 º

Imobiliare

AFI Palace Cotroceni atacă noul mall din Pantelimon

Mega Mallul dezvoltat de NEPI lângă Arena Națională s-a deschis astăzi, 14 mai. Iar cei de la AFI Europe, care dețin un mall în cealaltă parte a orașului, au ieșit la atac chiar de la deschidere.

14 mai, 2015 | | ECONOMICA.net

Campania de promovare pentru deschiderea Mega Mall a prevăzut și instalarea unor reclame pe panouri publicitare în zona Iancului, cu mesaje precum "din 14 mai orașul se schimbă cu un mall pentru Dora și Mihai". Cei de la AFI vin cu o replică: au instalat o reclamă pe un panou publicitar cu mesajul "Maria știe deja că MEGAfashion e doar la AFI".

Cei de la AFI nu sunt la primul atac de acest gen. La sfârșitul lui 2012, înainte de deschiderea Ploiești Shopping City, centru comercial dezvoltat de NEPI în parteneriat cu Carrefour, cei de la AFI au amplasat tot pe un panou publicitar, o reclamă cu mesajul "Lumea fashion vine în centru, nu pe centură", asta în condițiile în care se lucra la mallul AFI Palace Ploiești.

Mega Mall este cel mai nou mall deschis în București. Ultimul mall deschis a fost Promenada, pe 17 octombrie 2013, în apropierea stației de metrou Aurel Vlaicu. Mallul a fost cumpărat recent de cei de la NEPI cu 150 de milioane de euro.

Investiția în Mega Mall se ridică la 165 de milioane de euro și oferă peste 200 de magazine locuitorilor din zona de est a Capitalei. Tot în zonă, pe terenul fostei baze sportive Spartac, cei de la Sonae Sierra lucrează la mallul ParkLake Plaza, care se va deschide anul viitor.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO