1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

News

Cum găseşti bilete ieftine de avion

Dacă nu v-aţi făcut planuri pentru vacanţa de anul viitor sau pur şi simplu vreţi un city-break, dar nu aţi decis destinaţia, iată cum puteţi găsi bilete de avion ieftine.

04 oct, 2014 | ECONOMICA.net

Cel mai bun motor de căutare pentru biletele de avion este SkyScanner, care caută oferte pe sute de site-uri diferite, printre care şi cele ale companiilor aeriene, cu rezultate mai bune decât Expedia sau Kayak, scrie Business Insider.

Cei care nu au ales o destinaţie anume pot căuta cele mai ieftine bilete de avion prin introducerea oraşului de plecare, iar în căsuţa cu destinaţia, alegeţi Pretutindeni. Introduceţi apoi perioada dorită şi căutaţi. Am ales perioada 6 - 9 martie 2015.

Skyscanner ordonează în ordine crescătoare destinaţiile spre care se găseşte cel mai ieftin bilet de avion. Pentru România, cele mai ieftine bilete de avion sunt cele spre destinaţii europene. Pentru perioada aleasă, cel mai ieftin bilet de avion este pentru Bruxelles, Belgia: 252 de lei sau 56 de euro, dus-întors pentru o singură persoană, fără alte taxe incluse, cu operatorul Ryanair. 

Totuşi, dacă vreţi să planificaţi o călătorie pe alte continente, puteţi căuta zboruri din New York sau Londra. Din New York se găsesc bilete sub 400 de euro spre insulele din Caraibe, iar din Londra, bilete la preţul de 130 de euro spre Maroc sau 200 de euro spre Islanda. 

 

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO