1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Finanţe şi bănci

Cum îţi poţi plăti facturile de oriunde te-ai afla

Unicredit Ţiriac Bank a adăugat câteva noi aplicaţii platformei sale de Mobile Banking. Utilizatorii serviciului pot plăti aproape orice tip de factură de oriunde s-ar afla cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete.

08 mai, 2014 | | ECONOMICA.net

Utilizatorii de Mobile [email protected] ai Unicredit Ţiriac își pot plăti acum facturile de oriunde s-ar afla, într-un timp foarte scurt (Vodafone, Orange, Romtelecom, RDS&RCS, GDF Suez, Enel Muntenia), pot să efectueze plăți rapide folosind căutarea interactivă, să solicite produse bancare precum împrumuturi sau carduri de credit și să își constituie singuri depozite la termen. Totodată, clienții pot afla foarte ușor care este cea mai apropiată sucursală a băncii sau care este bancomatul care se află la cea mai mica distanță, prin intermediul hărții cu unitățile băncii și ATM-uri.

Noile opțiuni se adaugă funcționalităților deja existente în prima versiune a aplicației de Mobile [email protected], lansată de UniCredit Țiriac Bank în septembrie 2012. În varianta inițiala, funcționalitățile aplicației erau următoarele: informații sold, istoric cont, istoric tranzacții efectuate cu cardul, plăți în lei, transfer între conturile proprii în lei, schimb valutar, informații utile (ore limită de procesare a operațiunilor, informații despre carduri, despre schimbul valutar, numărul de telefon al Call Center-ului), salvarea șabloanelor de plăți și sincronizarea cu cele deja existente în Online [email protected] UniCredit Țiriac Bank, memorarea beneficiarilor, vizualizarea acestora din Online [email protected] și serviciul de căutare după denumire.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO