Cum merg lucrurile pe şantierele unde se construiesc locuinţe şi birouri în Bucureşti. Azi, London Partners

Economica.net va deschide de azi o serie de articole despre modul în care se derulează afacerile dezvoltatorilor imobiliari în plină pandemie de coronavirus și restricții de circulație, care deși îngreunează business-ul, nu au reușit să-l blocheze. Ba, în multe cazuri acesta continuă, puțin stingherit de măsurile luate de stat pentru a împiedica extinderea infectării cu coronavirus al cărui ultim bilanț în România indică 6.879 de cazuri și 351 de decese. Azi, englezii de la London Partners.
Răzvan Zamfir - mar, 14 apr. 2020, 18:31
Cum merg lucrurile pe şantierele unde se construiesc locuinţe şi birouri în Bucureşti. Azi, London Partners

Compania condusă de Richard McLaughlin-Duane, a finalizat proiectul Soho Unirii, de 236 de apartamente şi 26 de milioane de euro şi a preluat anul trecut fazele trei şi patru ale proiectului rezidenţial Belvedere, de la o companie controlată de Puiu Popoviciu. Cu tot cu investiţia în teren, London Partners va plăti 90 de milioane de euro în dezvoltarea celor 966 de apartamente, care compun ultimele două faze ale proiectului.

„În prezent se realizează lucrări la supra-structura imobilelor din faza a treia a Belvedere Residences. Aceasta fază include 502 unități locative care se vor adăuga anterioarelor două faze, care au devenit deja casă pentru peste 600 de familii. În plus, prin noua fază se vor extinde și spațiile de retail din cadrul proiectului, aducând astfel noi beneficii și facilități locuitorilor”, spune Richard McLaughlin-Duane, CEO London Partners.

„Adițional, în acest moment avem mai multe discuții avansate pentru vânzarea mai multor unități. În lunile ianuarie și februarie din acest an am vândut 30 de locuințe în cadrul Belvedere Residences, un rezultat conform țintelor noastre pentru începutul acestui an”, continuă Richard McLaughlin-Duane.

Ca și ceilalți dezvoltatori, compania britanică a luat toate măsurile de protecție recomandate pentru a proteja muncitorii de pe șantier de amenințarea infectării cu COVID-19.

„Construcția merge înainte, obiectivele noastre de livrări și angajamentele față de clienți fiiind primordiale. Dinamica actuală a afectat mai multe domenii însă avem o echipă experimentată și dedicată, care lucrează asiduu pentru a îndeplini așteptările clienților noștri dar și pe cele legate de siguranța echipelor noastre. Periodic sunt efectuate evaluări ale situației, ceea ce a dus la modificări continue și măsuri pentru asigurarea unui șantier funcțional și sigur”, explică Richard McLaughlin-Duane.

Belvedere Residences este cel mai mare proiect rezidențial aflat în dezvoltare în zona Barbu Văcărescu, în proximitatea zonei Aviației și a celui mai mare pol de birouri din București. Proiectul va număra la finalizare peste 1.500 de locuințe, dezvoltatorul său fiind compania London Partners. SVN Romania este consultantul imobiliar al proiectului și agentul exclusiv.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...