1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Cum poţi câştiga acum până la 10.000 de euro pe lună în Europa. Vezi joburile şi dacă te califici

La sfârşit de an, firmele de plasare de personal în străinătate caută români dispuşi să muncească în Anglia, Elveţia, Franţa, pe care-i ofertează cu joburi plătite cu până la 10.000 de euro brut pe lună. Ce profiluri de candidaţi caută şi până când primesc CV-uri pentru joburile vacante, în ECONOMICA.NET.

17 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Medicii români sunt ofertaţi cu salarii brute lunare cuprinse între 5.000 de euro şi 10.000 de euro

O firmă de recrutare caută medic specialist în Medicină generală care are cunoştinţe de limba germană de nivel C1, pe care să-l angajeze în Elveţia.
Recrutorii ofertează candidaţii cu salarii brute lunare de 10.000 de euro şi contracte de muncă pe perioadă nedeterminată.

Medicii specialişti şi medicii primari români în oricare dintre specializările: Anestezie, Radiologie, Cardiologie, Gastroenterologie,Oncologie, Psihiatrie, Medicina muncii,Oftalmologie, Recuperare medicală şi balneologie şi care au cunoştinţe bune de limba franceză sunt ofertaţi de angajatorii din Franţa cu salarii brute lunare care încep de la 5.000 de euro pe lună.

Lista completă a posturilor disponibile pentru absolvenţii Facultăţii de Medicină în străinătate o puteţi găsi aici.
18 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru joburile vacante.

Şoferii de tir sunt ofertaţi cu salarii lunare cuprinse între 1.700 de euro şi 2.000 de euro

O firmă de recrutare caută 20 de şoferi de tir care să lucreze în Europa.
Angajatorii caută şoferi profesionişti de tir, cu permis de conducere C, E cu experienţă de minimum cinci ani în trafic internaţional, în Europa şi în mod special în Italia, şi care au cunoştinţe de limba italiană.
Angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de acest post cu salarii lunare cuprinse între 1.700 de euro şi 2.000 de euro.
12 ianuarie este ultima zi în care poţi aplica pentru acest post. Amănunte, aici.

Cel puţin 1.130 de euro pe lună pentru îngrijitoare de bătrâni în Anglia

O firmă de recrutare caută 20 de românce care să lucreze ca îngrijitoare de persoane vârstnice în Anglia.
Te califici pentru acest post dacă ai permis de conducere categoria B şi ai cunoştinţe bune de limba engleză. Sunt eligibili pentru acest post şi candidaţii fără experienţă.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare cuprinse între 1.135 de euro şi 1.350 de euro pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.
Angajatorii mai oferă candidatelor selectate pentru acest post 20 de zile de concediu pe an, la care se adaugă alte opt zile libere legale.
26 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru joburile disponibile în Anglia, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO